Artisan Neva Lounge High fauteuil

De Artisan Neva Lounge High fauteuil is een elegante fauteuil met een hoog zitcomfort

  • Comfortabele fauteuil van massief hout
  • Organische, ronde vormgeving
  • Een blikvanger in ieder interieur

Artikelnummer
338659
€ 2.245,00
Vanaf € 2.245,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artisan Neva Lounge High fauteuil

De Artisan Neva Lounge High fauteuil is een prachtig meubelstuk dat het hart van ware houtliefhebbers sneller doet slaan. Met zorgvuldig gepolijst hout, met de hand vervaardigd, straalt deze fauteuil een unieke charme uit. De organische vormgeving en het uitzonderlijke zitcomfort zijn kenmerkend voor deze stoel. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen heeft de fauteuil een stoere uitstraling die direct opvalt. De Artisan Neva Lounge High fauteuil is een prachtige blikvanger in elk interieur.

De Neva Lounge fauteuil is verkrijgbaar met een lage rugleuning van 74 cm of een hoge rugleuning van 93 cm. U kunt de Neva Lounge fauteuil naar eigen smaak aanpassen door te kiezen uit verschillende houtsoorten. Bovendien biedt de mogelijkheid om de fauteuil te bekleden met diverse stof- en leersoorten in verschillende kleuren. Ontdek de talloze mogelijkheden om uw perfecte Artisan Neva Lounge High fauteuil samen te stellen en informeer vrijblijvend.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte):

Lage rugleuning: 74 cm x 71 cm x 86 cm

Hoge rugleuning: 93 cm x 71 cm x 86 cm

Anderen bekeken ook
^