Jori Griffon fauteuil

De compacte Jori Griffon relaxfauteuil is voorzien van een heerlijk zitcomfort

  • Elegante fauteuil die in vrijwel ieder interieur past
  • Afgeronde kuipvorm en een 4-ster gebogen draaivoet
  • Voorzien van een ingebouwd kantelmechanisme
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
296093
€ 3.248,00
Vanaf € 3.248,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Jori Griffon fauteuil

Designer Hugo de Ruiter, 2018

De Jori Griffon fauteuil is voorzien van een compacte, afgeronde kuipvorm en een heerlijk zitcomfort. De fauteuil is bevestigd op een elegante 4-ster gebogen draaivoet. Daarnaast beschikt de fauteuil over een ingebouwd kantelmechanisme. Het prachtige design van de Jori Griffon wordt benadrukt door de afgebiesde naden die rond de buitenschelp en door de rug lopen. Kortom, in de Jori Griffon relaxfauteuil kunt u heerlijk tot rust komen!

De fauteuil Griffon zelf samenstellen

De fauteuil kunt u bekleden met verschillende stof- en leersoorten. Daarnaast zijn er eindeloze mogelijkheden met de diversiteit van kleuren. De bies kunt u optioneel uitvoeren in een contrasterende kleur. Voor de draaivoet heeft u de keuze uit zwart of brons gelakt of chroom zwart. Combineer de fauteuil met de bijpassende poef voor een mooi geheel. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)
Fauteuil: 69 x 86 x 95 cm
Poef: 55 x 47 x 42 cm

Anderen bekeken ook
^