Flexform Adda bank

De Flexform Adda bank is een tijdloze klassieker met een hoog zitcomfort

  • Elegante bank met opvallende horizontale stiksels
  • Kussens met een ganzendons vulling
  • Staat op ranke metalen poten
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen!

Artikelnummer
296025
€ 8.923,00
Vanaf € 8.923,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Flexform Adda bank

Designer Antonio Citterio, 2017

De Flexform Adda bank kenmerkt zich door een strak en eigentijds design. De basis zijn metalen buizen die bedekt zijn met een stof of leer naar keuze. De Adda beschikt over dikke kussens van ganzendons wat zorgt voor een heerlijk zacht comfort. Daarnaast zijn de kussens voorzien van prachtige reliëfstiksels. Een ander opvallend detail zijn de horizontale stikels op de armleuningen en rugkussens, deze accentueren de natuurlijke plooien die ontstaan door het zitten.

De bank Adda zelf samenstellen


De bank kunt u bekleden met verschillende stof- en leersoorten. Daarnaast zijn er eindeloze mogelijkheden met de diversiteit van kleuren. De Adda bank is leverbaar als losse bank in diverse maten of als een set van combinatiemodellen. Combineer de bank met de bijpassende Adda fauteuil voor een mooi geheel. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo de Flexform Adda bank samen te stellen!

Anderen bekeken ook
^