Hay Pyramid bank

De Hay Pyramid is een industriële bank met een retro uitstraling

  • Een echte designklassieker
  • Strakke, eenvoudige vormgeving
  • Perfect voor bij de Pyramid tafel
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
291184
€ 689,00
Vanaf € 689,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Hay Pyramid bank

Designer Wim Rietveld, 1959

De Hay Pyramid bank maakt onderdeel uit van de Pyramid collectie (1959) die bestaat uit een tafel, een bureau, een stoel en deze bank. De collectie bevat prachtige desingklassiekers die opnieuw zijn uitgegeven in 2017 door Hay & Ahrend. De Pyramid bank heeft een tijdloos ontwerp dat strak, eenvoudig én functioneel is. Het onderstel is gemaakt van plaatstaal waardoor de bank vrij licht en makkelijk verplaatsbaar is. De zitting is gemaakt van massief eiken wat de bank een retro uitstraling geeft. Creëer een speels effect door de bank samen met een paar mooie stoelen bij de eettafel te plaatsen. De Pyramid bank is ook zeer geschikt voor in de hal.

De bank Pyramid zelf samenstellen

De bank is verkrijgbaar in diverse formaten. Voor het onderstel kunt u kiezen tussen de kleuren beige en zwart. De zitting is verkrijgbaar in massiek eiken, waarbij u kunt kiezen uit diverse soorten afwerkingen. De bank past perfect bij de Pyramid tafel en de Result stoelen. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Hay Pyramid bank samen te stellen.

^