Artifort C683 bank

De C683 is een bank met een eenvoudig en tijdloos design!

  • Tijdloos design
  • Hoog zitcomfort
  • Extra dikke kussens
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
288701
€ 3.089,00
Vanaf € 3.089,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De C683 bank is ontworpen door Kho Liang Ie in de jaren zestig. De bank kenmerkt zich door zijn klassieke ingetogen vormgeving. Door het eenvoudige design past deze bank in vrijwel ieder interieur. De romp is gemaakt van geperst beukenhout met vormschuim op een metalen onderstel. De bank kenmerkt zich door de lange horizontale inkepingen. Het rug- en zitkussen is één geheel en ligt er los op. Door de dikke kussens en het bijzondere ontwerp heeft de C683 een hoog zitcomfort. De bank is leverbaar in twee modellen; De C683 met lange banen en de C684 met gecapitonneerde kussens. Beide modellen zijn beschikbaar als 2,5-zits en als 3-zits.

De bank C683 zelf samenstellen

De C683 kunt u bekleden met verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren, waardoor u de bank geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De bank is leverbaar in twee modellen en twee formaten. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (breedte)

2,5-zits bank: 155 cm
3-zits bank: 185 cm

Anderen bekeken ook
^