Jori JR-8800 Bellino bank

De JR-8800 Bellino bank; een klassieker met eigentijds design.

  • De Bellino is het redesign van Paul Verhaerts' zoon
  • Biedt voor zowel passieve als actieve houding het perfecte comfort
  • Geheel naar eigen wensen samen te stellen
  • Informeer vrijblijvend voor meer informatie

Artikelnummer
277103
€ 4.002,00
Vanaf € 4.002,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Jori JR-8800 Bellino bank

Designer Verhaert New Products & Services

Deze mooie bank met een open en uitnodigende look is voorzien van alle gemakken. Bovendien een echte klassieker. Maak kennis met de Jori JR-8800 Bellino bank.

De kenmerken van de Jori JR-8800 Bellino bank

Deze Jori-klassieker werd oorspronkelijk ontworpen door Paul Verhaert in de jaren 70. Het redesign van de bank werd echter door zijn zoon uitgevoerd, waardoor de bank nog meer zit- en ligcomfort biedt. Samen met het strakke design en aanwezige frame, maakt dat deze bank voldoet aan alle gemakken die u van een bank wenst.

U kunt de Bellino geheel naar eigen smaak samenstellen. De bank kent verschillende afmetingen met bijpassende poef in diverse formaten. Voor extra comfort kunt u een hoofd- of armkussen toevoegen. Elk rugkussen van de bank is namelijk voorzien van een inklapbare hoofdsteunbeugel waarop het hoofdkussen geplaatst kan worden. Bovendien is de Bellino verkrijgbaar in alle stof- en leersoorten uit het brede assortiment van Jori.

Wenst u meer informatie of een scherpe offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Anderen bekeken ook
^