Vitra Wooden Doll No 9. super large

Deze wilt u niet missen: De Vitra Wooden Doll No. 9 super large!

  • Een waar collectors item
  • Met de hand gemaakt en geschilderd
  • Originele versie van Alexander Girard
  • Slechts 1000 stuks beschikbaar!

Artikelnummer
333117
€ 2.195,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vitra Wooden Doll No 9. super large

De Vitra Wooden Doll is een item dat niet kan ontbreken in uw interieur! Alexander Girard ontwierp deze houten klassiekers in 1952 als decoratieve objecten voor in zijn huis in Santa Fe. Het moet een grote familie van mensen en dieren voorstellen. De originele ''wooden dolls'' maken deel uit van het Vitra Design Museum en beheren het nalatenschap van Girard. De Wooden Dolls, verkrijgbaar bij Vitra, zijn exacte replica's van de originelen en worden nog steeds met de hand gemaakt. Ieder figuurtje is dus een uniek en individueel object en letterlijk de enige van zijn soort!

De 'super large' versie van de Wooden Doll heeft een formaat van ongeveer 80 centimeter hoog en is eveneens met de hand gemaakt en geschilderd. De Wooden Dolls super large zijn genummerd en beperkt tot 1000 stuks per model. Gemaakt van massief sparrenhout en verpakt in een hoogwaardig houten geschenkverpakking bedrukt met logo en inclusief brochure.

De Wooden Doll No. 1 is ook verkrijgbaar in een 'super large' versie.

^