QLOCKTWO CLASSIC klok

In plaats van wijzer of digitale cijfers maar de Biegert & Funk Qlocktwo klok gebruik van woorden om de tijd weer te geven

  • Elektronische, unieke en innovatieve klok
  • Een echte blikvanger in uw interieur
  • Ingebouwde LED-verlichting
  • Inclusief transparante houder om de klok op een tafel te plaatsen

Artikelnummer
291382
€ 1.560,00
Vanaf € 1.560,00
Kies je uitvoering arrow
QLOCKTWO CLASSIC klok black pepper
€ 1.560,00
QLOCKTWO CLASSIC klok green velvet
€ 1.890,00
QLOCKTWO CLASSIC klok red velvet
€ 1.890,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Biegert & Funk Qlocktwo klok is een bijzondere en unieke klok die bekend staat om zijn innovatieve ontwerp en moderne benadering van tijdweergave. De Qlocktwo klok toont de tijd in woorden in plaats van wijzers of cijfers. De klok heeft een vierkant behuizing en het ontwerp is minimalistisch en strak.

De Qlocktwo klok staat bekend om zijn veelzijdigheid, zowel in functionaliteit als ontwerpmogelijkheden. Naast het weergeven van de tijd in woorden heeft de Qlocktwo namelijk ook andere handige functies zoals het tonen van de datum en de seconden. Dit allemaal doormiddel van de led verlichting welke is uitgerust met een omgevingslichtsensor. Hierdoor wordt de helderheid automatisch aangepast aan de omgevingsomstandigheden met als resultaat een optimale leesbaarheid.

Een interessante eigenschap van de Qlocktwo is dat de frontpanelen verwisselbaar zijn. Hierdoor kan er geexperimenteerd worden met verschillende kleuren en materialen om de klok aan te passen aan elke persoonlijke stijl en interieur smaak.

Het is een ware blikvanger in elk interieur en wordt gewaardeerd door designliefhebbers over de hele wereld. De Qlocktwo klok wordt beschouwd als een kunstwerk en een functioneel stuk dat de tijd op een unieke en elegante manier weergeeft.

De Qlocktwo is verkrijgbaar in maar liefst 20 verschillende talen en beschikbaar in diverse kleuren.

Afmetingen:

45 x 45 cm

Anderen bekeken ook
^