QLOCKTWO 180 klok

De QLOCKTWO 180 klok is een essentieel designelement voor grote ruimtes!

  • Het grootste formaat in de QLOCKTWO-serie
  • Met de hand gemaakt op verzoek
  • Tijd wordt weergegeven met letters
  • Een ware eyecatcher voor aan de muur

Artikelnummer
338758
€ 0,00
Vanaf € 38.000,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De QLOCKTWO 180 klok is een indrukwekkend designstuk dat een onmisbare toevoeging is voor grote ruimtes. Met zijn imposante formaat is het de grootste klok in de QLOCKTWO-serie en trekt het de aandacht aan elke muur.

Wat deze klok echt bijzonder maakt, is dat hij op bestelling met de hand wordt gemaakt. Hoewel de levertijd wat langer kan duren, is het absoluut de moeite waard. Deze klok staat garant voor een hoogwaardige afwerking en oog voor detail. In plaats van traditionele cijfers of wijzers, toont de QLOCKTWO 180 klok de tijd op een unieke manier met woorden. Elke vijf minuten verandert de klok van tijd, waardoor het een artistiek element wordt.

Met zijn combinatie van functionaliteit, design en vakmanschap is de QLOCKTWO 180 klok een absolute must-have voor liefhebbers van unieke interieuraccenten.

De klok is verkrijgbaar op aanvraag in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit, rood, grijze peper/hazelnoot.

U kunt ook kiezen voor een aangepaste RAL-kleur (roestvrij staal, gepoedercoat, RAL) of de creator's edition met frontpanelen in verschillende uitvoeringen, zoals Rust, Silver & Gold, Gold, Glintscape en Platinum.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze specialisten.

Afmetingen:

180 x 180 cm

^