HAY HOOK KAPSTOK

Over HAY HOOK KAPSTOK
De unieke Hook kapstokken hebben één grote haak en twee kleinere ophangmogelijkheden aan de onderzijde. Met slechts één exemplaar kunt u dus al drie jassen kwijt.
Lees meer
Kies een uitvoering:

* Vereiste velden

Vanaf
   

€ 99,00

Uit voorraad leverbaar

Vraag offerte aan voor

Productnaam Prijs
HAY HOOK KAPSTOK € 99Eigenschappen

Artikelnaam HAY HOOK KAPSTOK
Artikelnummer 263736
Hoogte N.V.T.
Diepte N.V.T.
Breedte N.V.T.
Hoogte armleuning N.V.T.
Zithoogte N.V.T.
Zitdiepte N.V.T.

Onze voordelen?

15.000 m² winkeloppervlakte

Meer dan 400 design merken onder 1 dak

Prettig en eerlijk advies

CBW-erkend

Bel ons via +31 115 53 25 26

HAY HOOK KAPSTOK

Hook kapstok, ontwerp van Line Depping voor HAY.

De Hook kapstok van Hay valt op door eenvoudig design, mét een kleine twist. De Hook is uit één stuk hout geproduceerd, zo gebogen dat de haak op een loshangend stuk leer, of touw, lijkt. Deze speelse draai geeft de Hook kapstok zijn unieke uitstraling.

Line Depping ontwierp deze kapstok in de serie Wrong for Hay. De lijn die onder toezicht van Sebastian Wrong wordt ontworpen onderscheidt zich met speelse en lichtvoetige designstukken. Waarvan de Hook kapstok een mooi voorbeeld is.

De Hook kapstokken hebben één grote haak en twee kleinere ophangmogelijkheden aan de onderzijde. Met slechts één exemplaar kunt u dus al drie jassen kwijt. Dat is een economische en praktische oplossing voor elke overbezette garderobe. Hang er drie langs elkaar en uw garderobe profiteert direct van meer ruimte.

De Hook kapstok is verkrijgbaar in tal van kleuren. Rustig naturel essenhout tot opvallend geel en veel kleuren ertussenin. Bestel uw favoriete Hook kapstok en geef uw garderobe een welverdiende opknap- en opruimbeurt.