Voeg kleur toe aan uw interieur

In ons interieur kunnen we allemaal wel wat kleur gebruiken. Een tintje maakt namelijk vrolijk en blij, iets waar iedereen behoefte aan heeft in het leven. Van een jurk in uw favoriete kleur tot een bonte vaas vol prachtige bloemen in een verscheidenheid aan kleuren. Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen! Vandaar dat wij u graag laten zien op welke manier u nog meer kleur kunt toevoegen aan uw interieur. Voor de liefhebber een complete hoekbank in een prachtige kleur of een subtiele accessoire in een zachte tint voor degene die van een verfijnde kleurnuance houdt. 

Knoll Saarinen Tulip Chair stoel


MDF Italia Tense tafelKleurrijke meubels

We zijn snel geneigd om te gaan voor een veilige kleur als het op onze meubels aankomt, zoals grijs, zwart of beige, terwijl kleur zoveel meer doet voor uw interieur. Neem per woonruimte als basis één zachte kleur en voer diverse meubelen uit in deze tint of kies bijvoorbeeld voor één meubel die echt aandacht verdient, zoals uw eettafel of bankstel, in een opvallende kleur. Ga voor in de eetkamer voor de MDF Italia Flow Color Chairs, een Pastoe A'dammer kast en de Louis Poulsen PH5 hanglamp in bijvoorbeeld zachtroze voor een verfijnd kleuraccent. Of kies juist voor de Vitra Eames DSR of DAR stoelen in diverse bonte kleuren voor een speels effect. 

► Bekijk hier de kleurrijke meubels die wij voor u uitgelicht hebben.


MDF Flow Chair stoelCreëer uw eigen designmeubel

Altijd al een designklassieker gewild, maar nooit een passende kleur gevonden voor in uw interieur? Tegenwoordig kan alles! Zo is er vrijwel geen designer item meer dat niet geheel naar wens is samen te stellen. Kies voor uw favoriete stoel of fauteuil in een mooie, kleurrijke stof- of leersoort. Ga zelfs een stapje verder met bijvoorbeeld de Leolux Pallone fauteuil, die leverbaar is in een combinatie van stofferingen en kleuren. De bekleding van de rug en zitting is afzonderlijk van elkaar de kiezen. De zitting bestaat zelfs uit twee delen waadoor u niet één of twee maar gewoon drie kleuren kunt combineren op dit fantastische design!

► Zie hier de designmeubels de u geheel naar wens kunt samenstellen.


Magis PuppyEen vleugje kleur in uw interieur

Vindt u een groot meubel in een opvallende kleur iets te veel van het goede? Geen probleem, ook daarvoor heeft Pot interieur een oplossing. Kies voor een vleugje kleur in uw interieur door te gaan voor accessoires in tint naar keuze. Van een fleurig CS Rugs Caméléon vloerkleed of een Leolux Amulet poef in een verfijnde kleur tot aan een vrolijk Vitra Dots zitkussen voor op uw eetkamerstoelen. Het geeft gewoon net wat meer karakter aan uw inrichting. 

► Lees hier meer over een selectie kleurrijke accessoires uit ons assortiment. 


Pot interieur & interieuradvies 

Waar de één dol is op een kleur en dit goed weet af te stemmen op het interieur, heeft de ander meer moeite met het doorhakken van knopen als het op kleur aankomt. Behoort u tot die laatste groep en wilt u graag advies over het toevoegen van kleur in uw interieur? Onze interieuradviseurs staan voor u klaar! Door de brede kennis van onze specialisten kunnen zij u voorzien van een passend advies en denken zij op een creatieve manier mee om samen tot het gewenste resultaat te komen. Bezoek vrijblijvend onze showroom of maak vooraf een afspraak met een van onze adviseurs. Advies aan huis is ook mogelijk! Onze specialisten komen graag op afspraak bij u thuis om een goed beeld te krijgen van uw stijl, wensen en de indeling. Zo is een perfect resultaat gegarandeerd!

► Bekijk hier de mogelijkheden voor interieuradvies bij Pot interieur

Interieuradvies


^