Tuinmeubelen

Tuinmeubelen | outdoor meubelen

Dat design niet alleen gemaakt wordt voor binnenshuis, dat mag wel duidelijk zijn! Hieronder vindt u een selectie van de tuinmeubelen die wij kunnen aanbieden, zoals de ontwerpen van dé specialist op het gebied van tuinmeubelen; het Belgische ExtremisDit merk is ongeëvenaard! Denk bijvoorbeeld aan de welbekende Extremis Hopper Pinic tuintafel of de Extremis Captain's stoel. Maar niet alleen voor tuinsets biedt Extremis uitkomst. Ook aan aanvullende artikelen heeft het merk gedacht, zoals de handige Extremis Icecube drankkoeler, ideaal voor een feestje.. 

De merken die niet onder doen voor Extremis zijn Joli en Gloster. De prachtige tafels, stoelen en loungesets zorgen ervoor dat uw terras er voor de zomer zeer stijvol uitziet.

Verder hebben verschillende merken een speciale outdoor-collectie, zoals B&B Italia en Kristalia. Deze meubelen zijn in sommige gevallen één op één overgenomen van de indoor-collectie, maar dan vervaardigd uit weersbestendige materialen. Erg functioneel en met het ongekende design waar de merken bekend om staan. Neem bijvoorbeeld de mooie B&B Italia Charles Outdoor bank

Onze website is nog onder constructie waardoor niet alle tuinmeubelen worden getoond. Staat uw favoriet er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

1 tot 15 van 88 producten worden getoond

1 tot 15 van 88 producten worden getoond