Extremis Pontsun tafel

De Extremis Pontsun is een tafel met een extra breed blad met de uitstraling van de oosterse stijl.

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Extra stevige poten
  • Tijdloos designmeubel
  • Optionele elektriciteitsaansluiting

Artikelnummer
318751
€ 0,00
Vanaf € 5.893,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Extremis Pontsun tafel is de ultieme combinatie tussen functionaliteit en stijl. Het heeft een strakke en eigentijdse uitstraling welke moeiteloos opgaat in elke omgeving. De tafel is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle elementen, waardoor deze het gehele jaar buiten kan blijven staan zonder te worden aangetast.

Het tafelblad is ruim en biedt voldoende plaats voor al uw gasten. Bovendien is de Pontsun tafel uitgerust met handige accessoires die het gebruiksgemak vergroten, waaronder bijvoorbeeld een parasolbevestiging.

De Pontsun tafel is gemaakt van duurzame en weersbestendige materialen die zowel voor binnen als buitengebruik perfect zijn. De poten van de tafel zijn geïnspireerd op origami, de Japanse papiervouwkunst, en zorgen voor extra stevigheid.

Ook het tafelblad heeft een bijzonder design doordat in tegenstelling tot veel tafels de planken niet in de lengte, maar in de breedte zijn gelegd.

De tafel is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes:

- 325 cm

- 395 cm

Afmetingen:

B 110 x H 74 cm

^