Extremis Abachus tafel

De Extremis Abachus is een hoge bartafel met rubberen leunarmen voor extra comfort

  • Moderne vormgeving
  • Extra comfort door zes rubberen leunarmen
  • Ideaal voor feestjes, borrels en andere gelegenheden
  • Uit te rusten met asbak

Artikelnummer
288942
€ 3.509,00
Vanaf € 3.509,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Extremis Abachus is een moderne bartafel met een bijzonder design. Uniek aan de tafel zijn de zes rubberen armen, waar u comfortabel op kunt leunen. Kortom, Abachus Picknic is de ideale tafel voor feestjes, borrels en andere gelegenheden waarbij u met uw vrienden en familie in de tuin wilt genieten. Het frame van de bartafel is gemaakt van gegalvaniseerd staal en de armen zijn bekleed met zwart vinyl voor extra comfort. Het tafelblad is gemaakt van Iroko hardhout.

De tafel Abachus zelf samenstellen

Het is mogelijk om de tafel uit te rusten met aan asbak (verkrijgbaar in een kleine en grote versie). De statafel kan bovendien perfect gecombineerd worden met de Extremis Inumbrina Parasol met een diameter van 250 centimeter. Optioneel kunt u grondverankering bestellen om de statafel stevig vast te zetten. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (diameter x hoogte)
200 x 115 cm

Anderen bekeken ook
^