Joli Marguerite ligbed

De Joli Marguerite ligbed is eenvoudig om te bouwen tot bank

  • Heerlijk comfortabel ligbed/bank
  • Ideale oplossing om ruimte te besparen
  • Combineer de bank met de bijpassende salontafel
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
297917
€ 2.595,00
Vanaf € 2.595,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Mathias de Ferm

Het Joli Marguerite is een ligbed die u in een handomdraai om kunt toveren tot een bank. Het aluminium ligbed biedt een ideale oplossing om ruimte te besparen. De Marguerite heeft een heerlijk comfort en komt door het minimalistische design vrijwel overal goed tot zijn recht. Combineer het ligbed/bank met de bijpassende Marguerite salontafel voor een mooi geheel.

Het ligbed Marguerite zelf samenstellen
Het aluminium ligbed is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Optioneel verkrijgbaar met kussen (inclusief hoofdsteun). Hierbij heeft u ook de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)
210 x 69 x 30 cm

Joli
Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor meubels op maat. Ieder meubel is het resultaat van handwerk. Daarnaast zijn alle Joli meubelen geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Joli volgt de recente ontwikkelingen en nieuwe trends op de voet en slaagt er zo in om trendy designmeubels aan te bieden.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^