Extremis Romeo & Juliet bank

De Extremis Romeo & Juliet tuinbank zorgt voor een groen accent in iedere omgeving

  • Romantische bank
  • Biedt een vleugje groen
  • Gemaakt van Jatoba hardhout
  • Inclusief twee binnenpotten en twee buitenpotten

Artikelnummer
289450
€ 5.409,00
Vanaf € 5.409,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designers Stijn Goethals, Koen Baeyens

De Extremis Romeo & Juliet is een comfortabele tuinbank die een vleugje groen biedt in een vaak grijze stedelijke omgeving. De bank bestaat uit lange houten planken met twee ronden gaten; in elk gat is een bloempot verwerkt voor een boom. De naam 'Romeo & Juliet' verwijst naar de twee bomen. Net als Romeo en Julia zijn de boompjes voorbestemd om bij elkaar te blijven, zonder dat ze elkaar ooit kunnen aanraken. De bank zweeft als het ware tussen de bomen in. De bank komt goed tot zijn recht in een tuin, maar is ook zeer geschikt voor een grotere omgeving. Plaats meerdere banken naast elkaar voor een architecturaal rustgevend geheel.

De bank Romeo & Juliet zelf samenstellen

De bank is gemaakt van Jatoba hardhout (FSC 100%). De Romeo & Juliet bank wordt geleverd inclusief twee binnenpotten en twee buitenpotten. De potten hebben een glanzend effect, wat zorgt voor een mooi contrast met het matte hout. De bank wordt geleverd exclusief boompjes.

Afmetingen (breedte x hoogte x diepte)

320 x 73,5 x 48

Anderen bekeken ook
^