HAY Copenhague Deux CPH 250 salontafel

Een praktisch, maar elegante salontafel; dat is de HAY Copenhague Deux CPH250 salontafel!

  • Veelzijdig en gemakkelijk in onderhoud
  • Verkrijgbaar als ronde en rechthoekige salontafel
  • Verschillende afwerkingsmogelijkheden
  • Een typisch Scandinavisch design

Artikelnummer
274164
€ 509,00
Vanaf € 509,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De veelzijdige Copenhague-collectie van Hay is uitgebreid met een nieuwe serie meubelen met de naam Copenhaque Deux. De vernieuwde collectie bestaat uit verschillende banken en tafels, waaronder deze CPH250 salontafel.

De mogelijkheden van de Hay Copenhague Deux CPH250 salontafel

De Copenhague Deux is een upgrade van de populaire Copenhague-serie, die oorspronkelijk ontwikkeld werd in opdracht van de Universiteit van Kopenhagen. Deze nieuwe collectie bestaat uit veelzijdige eetkamertafel, salontafel en bank in diverse afmetingen en afwerkingen die in verschillende settingen te plaatsen zijn.

Het tafelblad van deze salontafels is gemaakt van een nieuw laminaat dat vervaardigd is met de nieuwste nanotechnologie. Hierdoor is het blad ultra-mat, voorzien van een soft touch, waardoor er geen vingerafdrukken op te zien zijn én de tafel gemakkelijk te reinigen is. De Copenhague Deux CPH250 salontafel is in twee afmetingen en in verschillende houtafwerkingen verkrijgbaar.

Afmetingen in cm:

  • ronde variant (diameter x hoogte): 75 x 39
  • rechthoekige variant (lengte x breedte x hoogte): 120 x 60 x 39

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

^