B&B Italia Fat-Fat tafels | Direct Leverbaar

Eén van de bestsellers uit de B&B Italia collectie; de Fat-Fat salontafel!
Artikelnummer
273235
€ 603,00
Vanaf € 603,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Fat-Fat tafels zijn de bekendste tafeltjes uit de collectie van B&B Italia. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar staan ook mooi als set bij elkaar. De 3 Fat-Fat tafels zijn zo vormgegeven dat ze deels in elkaar te schuiven zijn. Het vierde model heeft een afwijkende afmeting, waardoor deze gemakkelijk naast de bank of uw favoriete fauteuil te plaatsen is.Kies uw favoriete Fat-Fat tafel

De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen voor een wit, zwart of koperkleurig tafelblad. Het onderstel is uit te voeren in chroom of dezelfde kleur als het blad.Uit voorraad leverbaar

We hebben de Fat-Fat tafel met zwart en wit blad en chroom onderstel direct uit voorraad leverbaar, waardoor u snel kunt genieten van uw aankoop.Afmetingen:

  • Ø42 x 26 cm
  • Ø62 x 32 cm
  • Ø62 x 50 cm
  • Ø92 x 39 cmNeem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact op met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^