Spectrum Endless tafel

De mogelijkheden met de Endless tafel van Spectrum zijn eindeloos!

  • Door Nederlandse ontwerper Aart van Asseldonk
  • Verlengbaar met losse elementen
  • Het tafelblad is uitvoerbaar in diverse hout- en glassoorten
  • Prachtig industrieël design

Artikelnummer
325410
€ 0,00
Vanaf€ 4.742,00
Offerte

Offerte

Designer: Aart van Asseldonk - 2018

De Endless tafel van Spectrum is een meubelontwerp van de Nederlandse designer Aart van Asseldonk. Deze prachtige eettafel reflecteert zijn liefde voor puurheid en ambacht. De industriële tijdperk is een inspiratiebron voor Van Asseldonk. De sfeer, het vakmanschap en de hoge kwaliteit wilt hij terug laten komen in zijn ontwerpen. Doordat hij werkt met pure materialen, wilt hij de oorspronkelijke ambacht naar voren laten springen.

Het krachtige ontwerp is een hommage aan de weverij De Ploeg, ontworpen door Gerrit Rietveld in 1958. Aart heeft in 2017 het interieur van dit rijksmonument gerenoveerd. Het robuuste ontwerp is een perfecte combinatie met de strakke lijnen van het gebouw. Het transparante glas, het profiel van de glazen gevel en de structuur van de wanden inspireerde Aart tot het ontwerp van de Endless tafel.

De Endless tafel heeft een zwart stalen onderstel. Het tafelblad is uitvoerbaar in verschillende glas en houtsoorten. Met glas komt de tafel helemaal tot zijn recht, want zo kan de bijzondere constructie van het onderstel door de glasplaat heen worden gezien.

Deze eettafel is standaard in drie verschillende afmetingen verkrijgbaar. Een daarvan heeft twee kruizen in het frame, nog een met één kruis in het onderstel en een los element. Met dit element kan de tafel 'eindeloos' verlengt worden! Zo is deze tafel perfect voor in vergaderruimten, maar staat ook geweldig in iedere eetkamer.

Op aanvraag kan de Endless tafel geheel naar wens samen worden gesteld. Zo is het mogelijk om de Endless met de gewenste elementen samen te stellen. Er is ook een mogelijkheid om een andere vorm tafelblad te kiezen, zoals ovaal of afgerond. Vraag in een offerte naar de mogelijkheden en stel uw perfecte Endless samen!

    Afmetingen (LxBxH)
  • 193 x 90 x 76 cm
  • 260 x 90 x 76
  • Aanvullende module: 67,5 x 90 x 76 cm

^