HEE EETKAMERSTOEL

Over HEE EETKAMERSTOEL
Het eenvoudige ontwerp van de Hee eetkamerstoelen geven de stoel zijn multifunctionele karakter. Hij past zo in elke ruimte, aan elke tafel.
Lees meer
Kies een uitvoering:

* Vereiste velden

Vanaf
   

€ 169,00

Uit voorraad leverbaar

Vraag offerte aan voor

Productnaam Prijs
HEE EETKAMERSTOEL € 169


Eigenschappen

Artikelnaam HEE EETKAMERSTOEL
Artikelnummer 263734
Hoogte N.V.T.
Diepte N.V.T.
Breedte N.V.T.
Hoogte armleuning N.V.T.
Zithoogte N.V.T.
Zitdiepte N.V.T.

Onze voordelen?

15.000 m² winkeloppervlakte

Meer dan 400 design merken onder 1 dak

Prettig en eerlijk advies

CBW-erkend

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 115 53 25 26

HEE EETKAMERSTOEL

Hee eetkamerstoel, ontwerp van Hee Welling voor HAY.

De Hee eetkamerstoelen van Hay zijn een onderdeel van de Hee serie van Hee Welling. Voor deze stoelen is het Wellings bedoeling om de stoel tot zijn naakte essentie te strippen. Wat er dan overblijft is een minimalistisch, doeltreffend en toch ook schitterend ontwerp, in al zijn eenvoud.

Een Hee eetkamerstoel is uit één stuk staaldraad gebogen en gevormd tot een traditionele stoel. De zitting en de rugleuning hebben de minimalistische uitstraling van een zorgvuldig afgemeten lijntekening. Door de combinatie van strakke lijnen en de licht gebogen hoeken krijgt de Hee stoel toch een speels karakter.

Het eenvoudige ontwerp van de Hee eetkamerstoelen geven de stoel zijn multifunctionele karakter. Hij past zo in elke ruimte, achter elke tafel. Zowel in uw eigen huis als in een publieke ruimte of horeca-gelegenheid.

Hee stoelen zijn stapelbaar (tot 20 stuks) en verkrijgbaar in vele kleuren. Bekijk de opties voor de Hee eetkamerstoelen en kies op uw gemak uw favoriete kleur.