Auping Maestro matras
Meer afbeeldingen

Auping Maestro matras

Over Auping Maestro matras

De Maestro onder de matrassen; de Auping Maestro

  • Geniet nog meer van uw nachtrust door de dubbele schouderzone
  • Met afritsbare en wasbare tijk, zodat uw matras lekker schoon en fris blijft
  • Voor bijna elk bedmodel een passende Maestro

ACTIE! U ontvangt nu 10% korting bij een combinatie van een Auping bed, bodem en matras. Bekijk de actievoorwaarden hier.

Lees meer
   

Vanaf: € 1.395,00

Leverbaar op bestelling


Eigenschappen

Artikelnaam Auping Maestro matras
Artikelnummer 279330
Hoogte Nee
Diepte Nee
Breedte Nee
Hoogte armleuning Nee
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee

Onze voordelen?

15.000 m² winkeloppervlakte

Meer dan 400 design merken onder 1 dak

Prettig en eerlijk advies

CBW-erkend

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 115 53 25 26

Auping Maestro matras

Bent u bekend met de Maestro onder de matrassen, de Auping Maestro? U bent verzekerd van een goede nachtrust als u kiest voor dit model. Met maar liefst vijf comfortzones neemt u eenvoudig en snel een goede en fijne houding aan. U schaft uw nieuwe Auping Maestro aan bij Pot Interieur, het adres voor woon- en slaapmeubilair. Kom bij ons langs in de showroom of vraag een offerte aan.

Nieuwe technologie verwerkt in de Auping Maestro

Als u kiest voor Auping, kiest u voor nieuwe technologie. Alle matrassen hebben een afritsbare tijk. U verwijdert deze eenvoudig om bijvoorbeeld te wassen. Zo blijft uw bed lekker fris en schoon. De pocketveren zijn makkelijk draaibaar, zodat u hier ’s nachts niet zomaar wakker van wordt als deze verkeerd liggen. Tot slot hoeft u het matras niet te keren. Deze bestaat uit verschillende lagen met optimale ventilatie. Kies een van onze Auping boxsprings of een van de andere ledikanten om uw Maestro op te leggen en geniet van optimale nachtrust in combinatie met een prachtig design.

Vraag een offerte aan voor een scherpe prijsindicatie

Heeft u interesse in het comfortabele Maestro matras van Auping? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Test u dit matras liever eerst uit? Kom dan langs in onze showroom om dit zachte, ondersteunende matras te voelen. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. Bel hiervoor naar 0115-532526 of stuur een e-mail naar verkoop@pot.nl.