Auping Essential bed

Auping Essential bed

Over Auping Essential bed

Geniet van het pure design van de Auping Essential

  • Modern en duurzaam door het gebruik van 100% recyclebare materialen
  • In verschillende kleuren en stijlmogelijkheden verkrijgbaar, zodat er voor elke slaapkamer een passende Essential bestaat
  • Verstelbaar voor ultiem comfort

ACTIE! U ontvangt nu 10% korting bij een combinatie van een Auping bed, bodem en matras. Bekijk de actievoorwaarden hier.

Lees meer
   

Vanaf: € 850,00

Leverbaar op bestelling


Eigenschappen

Artikelnaam Auping Essential bed
Artikelnummer 279336
Hoogte Nee
Diepte Nee
Breedte Nee
Hoogte armleuning Nee
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee

Onze voordelen?

15.000 m² winkeloppervlakte

Meer dan 400 design merken onder 1 dak

Prettig en eerlijk advies

CBW-erkend

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 115 53 25 26.

Auping Essential bed

Designers Köhler en Wilms

Een goed comfort is het belangrijkste als het gaat om een goede nachtrust. Toch wil het oog ook wat. Met het Essential bed van Auping geniet u van zowel comfort als een modern en duurzaam ontwerp.

Het design van de Auping Essential

Het tengere lijnenspel en het hoofdbord met een lichte knik maakt dat de Auping Essential het perfecte bed is voor designliefhebbers. Bij het creëren van het bed heeft het Berlijnse ontwerpduo Köhler en Wilms goed nagedacht over hoe zij dit bed zo duurzaam mogelijk konden maken. Zo is de Essential voor 100% recyclebaar en bestaat het bed volledig uit eerlijke materialen als hout, staal en aluminium. Bovendien is de Auping Essential in diverse kleuren en stijlmogelijkheden verkrijgbaar. Zo is deze voor elke slaapkamer passend te maken. Het bed is ergonomisch afgestemd en verstelbaar voor een ultiem comfortabel liggevoel.

Geniet van compleet comfort

Combineer dit bed met de spiraalbodems en matrassen van Auping en met zekerheid zult u genieten van optimaal slaapcomfort.

De Essential is verkrijgbaar in de kleuren Pure White, Skin, Rusty Red, Night Blue en Carbon Black. Leverbaar vanaf een breedte van 140 cm, met en zonder hoofdbord. Bovendien kunt u kiezen voor het handige, bijbehorende bedtafeltje.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden en de scherpe prijzen.