Shop-in-Shop Sanitair en Tegelcentrum bij Pot interieur

Voor ons filiaal, Pot Interieur in het Zeeuws-Vlaamse Axel, hebben we een mooi plan om volgend jaar een Shop-in-Shop te gaan realiseren. Het gaat om de bouw van een volwaardige winkel in het luxe segment. De focus van de Shop-in-Shop ligt op de verkoop van complete badkamers, tegels, en los sanitair. Ofwel, een compleet Sanitair en Tegelcentrum tussen de 200m² en 400m² aan winkeloppervlakte.

We zijn op zoek naar een partner die ons kan helpen met dit project. Denk aan een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is of iemand die graag voor zichzelf wil beginnen, maar hier wel enige ervaring in heeft (tegels zetten en sanitair plaatsen). We zullen samen kijken naar de mogelijkheden om deze plannen te realiseren en dit project tot een succes te maken. Dit project zal een samenwerking zijn met Tegelgroep Nederland, specialist in keramische wand- en vloertegels.

Dus ben of ken jij een Local Hero in Zeeland of Zeeuws-Vlaanderen die dit project met beide handen aan wil grijpen of in ieder geval interesse heeft in meer informatie? Stuur dan een mail naar paul@berden.nl of naar elke.ummels@berden.nl.


Over Pot Interieur, jarenlange ervaring
Met maar liefst 15.000 m² winkelvloeroppervlakte is Pot Interieur in het Zeeuws-Vlaamse Axel een begrip bij iedere liefhebber van design en kwaliteitsmeubelen. Pot interieur is onderdeel van een familiebedrijf dat al meer dan 120 jaar meedraait in de wereld van designmeubelen. Niet alleen in eigen land, maar zeker ook in België. En daar die liefhebber hoge eisen stelt, is onze winkelpresentatie, de deskundigheid van de medewerkers, de servicegraad, behulpzaamheid en vriendelijkheid in overeenstemming met het hoge niveau van de gepresenteerde collectie. En die collectie is ongekend. Medewerkers, partners en uiteraard onze klanten zijn de belangrijkste onderdelen voor de toekomst van de volgende 120 jaar.

Pot Interieur
Nieuwendijk 89
4571 LH Axel, Nederland
Telefoon: +31 115 562 010

Tegelgroep Nederland, totaalpartner in tegels
Als specialist in keramische wand- en vloertegels is Tegelgroep Nederland de meest toonaangevende speler op de markt. Door onze jarenlange ervaring en diepgaande productkennis bieden we betrouwbare oplossingen voor nagenoeg elke toepassing. Met een volledig dekkend distributienetwerk in Nederland, zijn wij actief in alle marktsegmenten. Tegelgroep Nederland is de ideale partner voor zowel indoor als outdoor projecten. Vertrouw op onze expertise en laat ons uw volgende project naar een hoger niveau tillen.

Tegelgroep Nederland
Geurdeland 13
6673 DR Andelst, Nederland
Telefoon: +31 (0) 488 470600

Tegelgroep Nederland

Neem contact met ons op

^