De vakantietijd is eindelijk aangebroken. Na een lange winter van quarantaine en thuiswerken, mogen we gelukkig steeds meer. Het lijkt erop dat we deze zomer gewoon weer "normaal" mogen vieren. Lekker op vakantie naar een van onze wat meer tropische buurlanden. Of verblijft u toch liever in eigen land? Wij hebben nu voor zowel de thuisblijvers als de vakantiegangers "Op vakantie met Pot interieur". Ons assortiment bestaat uit diverse modellen die vernoemd zijn naar mooie bestemmingen wereldwijd. Wij laten u graag kennismaken met de mooiste plaatsen en bezienswaardigheden zodat het ook vanuit thuis voelt als een heerlijke vakantie. 


Cassina 637 Utrecht fauteuilVakantiebestemmingen bij Pot interieur

Om op vakantie te gaan hoeft u niet ver te reizen. U kunt gewoon naar onze winkel komen voor het mooiste assortiment designmeubelen van de hoogste kwailteit. Onze collectie omvat een groot aantal designmeubelen die de naam dragen van een mooie stad ergens in de wereld. Heerlijke vakantiespots zoals het prachtige Capri. Of wat dacht u anders van een tripje naar het bruisende Barcelona of het historische Riga? Ja, het is allemaal mogelijk én dat in uw huis! Bij Pot interieur hebben wij diverse designmeubelen voor u die de naam dragen van bekende - en iets minder bekende - vakantiebestemmingen. 

Benieuwd naar ons vakantiebestemmingen?
▶ Kijk hier welke hotspots wij kunnen aanbieden. 


B&B Italia Titikaka Outdoor bank Designmeubel of bezienswaardigheid?

Waar de ene persoon graag geniet van een relaxvakantie, trekt de ander er graag op uit. Er is geen betere manier om de sfeer van een land proeven door het bezoeken van locale bezienswaardigheden. Zo zijn er diverse plaatsen met echte trekpleisters die u gezien moet hebben. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Taj Mahal in India? We laten u deze bezienswaardigheden graag zien, maar dan vanuit onze eigen collectie. Diverse ontwerpers lieten zich inspireren door deze bekende trekpleisters bij het maken van hun meubels. Deze meubels dragen dan ook met trots dezelfde naam. 

Nieuwsgierig geworden naar onze trekpleisters?
▶ Bekijk hier een overzicht van de bezienswaardigheden. 


Bezoek ons reisbureau voor meubelinspiratie

Nog niet helemaal zeker van de bestemming of bezienswaardigheid die bij u past? Waag een trip naar Axel voor een bezoek aan onze woonwinkel en laat u inspireren door al het moois dat wij te bieden hebben. We nemen u graag mee op doorreis door ons assortiment! In onze winkels laten wij u de mooiste designmeubelen zien uit onze lijst met vakantiebestemmingen en bezienswaardigheden. Onze deskundige interieurstylisten ontvangen u graag in ons reisbureau waar zij u als ware reisleiders adviseren over al onze bestemmingen. 

Wilt u meer weten over Pot interieur?
▶ Lees hier alles over onze grote winkel of vraag interieuradvies aan voor advies op maat.

Over Pot Interieur

Liever online boeken? 

Interesse in een designmeubel uit onze collectie maar zit een bezoek aan onze winkel er voor u niet in? Wij helpen u graag verder op afstand om de vakantie naar eigen huis te halen! Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan voor uw favoriete meubel door te mailen naar verkoop@pot.nl of door uw vraag te stellen via dit contactformulier. Per mail kunnen wij alles voor u in orde maken. 

^