Angelique Daemen

Even voorstellen..
Dominique Roelands

Wat is je naam en je functie?
Ik ben Dominique Roelands verkoopadviseur (interieurspecialist) wonen

Hoelang ben je al werkzaam binnen Pot interieur?
Vanaf 2 april 2021 ben ik werkzaam binnen Pot interieur.

Op welke afdeling ben je werkzaam?
Momenteel ben ik werkzaam op de afdeling Trend , dit is de 1e etage met voornamelijk Nederlandse merken zoals Artifort, Montis, Linteloo etc . Het is de bedoeling dat ik alle afdelingen doorloop en mijn kennis uitbreid, zodat ik een goed en weloverwogen totaal advies aan de klanten kan geven.

Wat is jouw specialisme?
Mijn specialisme is dat ik allround ben en daardoor een passende mix en match kan maken voor een interieur. Ik haal 'alles uit de kast' voor een klant !

Wat vind je leuk aan werken bij Pot interieur?
Het is een prachtige design winkel, Achter bijna elk meubel zit een verhaal. Je mag de tijd nemen voor een klant en meedenken over de inkoop van meubelen, indeling, kleuren etc wordt gewaardeerd. Het goede en regelmatige contact met tal van leveranciers is fijn. Zij zijn altijd te bereiken, ook in het weekend en natuurlijk.... de leuke en ervaren collega's, teamwork !

Wanneer heb jij een top werkdag gehad?
Vanzelfsprekend als we samen met een klant tot een mooie resultaat kunnen komen en we de order kunnen bevestigen. Ook een oriënterend gesprek met een klant, die met ideeën en inspiratie huiswaarts keert (en hopelijk terugkomt) geeft mij voldoening.

Wat is je favoriete design merk en waarom?
Extremis vind ik een mooi en orgineel merk. Innovatieve ideeën op het gebied van tuinmeubelen.

Wat is je favoriete design meubel en waarom?
De Hopper van Extremis vanwege zijn functionaliteit en eenvoud voor in de tuin en voor in de woonkamer de Hamilton bank van Minotti vanwege zijn comfort en luxe uitstraling.

Hoe ziet je eigen interieur er uit?
Een mix en match van verschillende stijlen.

Wat is jouw favoriete plek in huis?
Met een kop koffie op mijn bank met uitzicht over de tuin! Tip : neem op zo'n moment eens wat foto's van je eigen interieur, dat brengt je op ideeën.

Maak een afspraak met Dominique!
Wilt u een persoonlijke afspraak maken met Dominique? Stuur haar gerust een mail via dominique.roelands@pot.nl.

^