Leolux bankstellen

In vrijwel ieder modern interieur staat een Leolux bank prachtig. Of hij nu als eyecatcher fungeert of als rustplek waar u gezellig met vrienden of familie kunt zitten. Dit laatste kunt u urenlang doen door de hoge comforteisen waar alle banken van Leolux aan voldoen. Vrijwel alle banken zijn voorzien van verstelbare rugleuningen en zittingen, hogere pootjes en optioneel steviger of zachter schuim. Kies uw eigen bekleding, kleur en comfort en laat uw Leolux bank geheel op uw wensen aansluiten. Wilt u liever een leren bank of juist een mooie gestoffeerde? Alles is mogelijk! Zelfs de kleur van de stiknaden kunt u zelf nog kiezen. 

Bekijk hier de prachtige banken van Leolux!

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina

De luxe collectie van Leolux bestaat uit prachtige banken, fauteuils, eetkamers, salontafels en meer. Bent u op zoek naar excentrieke design meubels met een hoog comfort? Bekijk dan zeker eens het assortiment van Pot Interieur. In onze showroom vindt u 400 luxe woon- en slaapmerken onder een dak. Hier voorzien wij u graag van deskundig advies. Heeft u uw favoriete Leolux bank, fauteuil of tafel gevonden? Vraag direct een offerte aan.

Leolux durft bijzonder te zijn met banken, fauteuils en andere meubels

Leolux is een Nederlands merk dat bijzondere ontwerpen lanceert. De creativiteit en kleurrijke ontwerpen komen overal in terug, ook in de vormgeving van de meubelen en de vele kleurmogelijkheden. De luxe zitideeën van Leolux zijn banken waarop u na een lange dag heerlijk bij thuiskomt. De grondleggers van dit merk kozen ervoor om esthetisch gevormde meubelen te ontwikkelen met een warme, klassieke ondertoon. Dit ziet u al snel terug in de ontwerpen van bijvoorbeeld de Leolux Mayon Bank, de Leolux Ponton Next Bank en de Leolux Castanea Bank.

Doe inspiratie op in onze showroom

Het is fijn om het comfort van de Leolux banken zelf te ervaren. Daarom bent u welkom in onze showroom van ruim 15.000m² om naar hartenlust alle design meubels te bewonderen en uit te testen. Kom heerlijk proefzitten en laat u inspireren door alles wat onze showroom te bieden heeft. Onze vakkundige medewerkers staan hier voor u klaar om u te voorzien van deskundig en persoonlijk advies.

^