Indera

Indera

Indera meubelen

Indera is een eigentijds merk, dat ontstaan is in het Belgisch Limburg en heeft zich gespecialiseerd in comfortabele zitmeubelen met handige functies. Om uw zithoek compleet te maken zijn er salontafels en bijzettafels aan de collectie toegevoegd. In onze showroom hebben we enkele modellen van dit mooie design merk tentoongesteld. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen tussen al onze relax sofa’s

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

Meer over Indera

Indera is onderdeel van het Belgische familiebedrijf Mecam-group. Dit bedrijf maakt al meer dan veertig jaar meubels van topkwaliteit. De liefde voor het vak en de vakmanschap is zichtbaar in elk meubelstuk. Al de stof- en lederkwaliteiten worden intern getest of ze aan alle voorwaarden voldoen. Hoogwaardige materialen, sterk design en hoogstaand zitcomfort worden bij de Indera sofa’s gecombineerd om tot de ultieme bankstellen te komen. Ook zet Indera zich actief in voor een duurzame toekomst. Zo hebben zij het milieuvriendelijke Sintese Eco bankstel ontwikkeld. Deze bank is ontworpen voor volledig hergebruik, herstoffering en recyclage. Dat noemen wij nog eens een stap in de goede richting! 

De ontwerpen van Indera

De Mecam-group bestaat uit 340 werknemers die elk hun eigen ervaringen en technieken inbrengen. De liefde voor het vak wordt van generatie op generatie doorgegeven. Deze ervaring ziet u als klant terug in de handwerktechnieken en houtbewerking. Er wordt echter niet alleen gebruik gemaakt van de kennis in huis. Met behulp van inspirerende samenwerkingen met andere designers en ontwikkelaars komen er steeds weer nieuwe innovatieve designs op de markt. Zij zorgen ervoor dat de gebruiker niets te wensen heeft wanneer hij/zij de ideale sofa wil samenstellen. Niet iedereen mag ontwerpen voor Indera. Indera zet zich in op functionele zitmeubels die niet alleen mooi zijn en lekker zitten maar ook in elk interieur passen. Een ontwerper moet dan ook over een open mentaliteit beschikken, wil hij/zij voor dit merk iets mogen ontwikkelen. Indera wil niet zomaar meubels op de markt brengen, maar biedt meubels met een verhalen. Elk ontwerp is een echte belevenis waar emotie achter zit. Ontwerpers waarmee Indera samen werkt zijn onder andere; Xavier Lust, Stefan Schöning, Beaverhausen, Bram Boo, Culdesac, Fabiaan Van Severen, Studio Segers en Jolijn Fiddelaers.

Modulair elementensysteem

Bij Indera worden geen compromissen gesloten op het vlak van comfort en kwaliteit. Flexibiliteit en functionaliteit zijn de hoekstenen van hun collectie. De meubelen van Indera zijn op elk moment aan te passen aan uw behoeften. Zo is de Indera Fauve bank door zijn modulair elementensysteem geheel op uw interieur aan te passen. De bank bestaat uit losse onderdelen die u geheel naar wens kunt combineren tot iedere gewenste opstelling. 

Heeft u extra advies nodig voor uw interieur of samenstelling? Neem dan contact op met ons.

^