Auping spiraalbodems

Koop uw spiraal- of lattenbodem of matras van een Nederlands topmerk: Auping. Eenvoudig aan te passen aan uw behoeften. Ontvang persoonlijk advies.

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

Bij Pot Interieur vindt u matrassen van onder andere het merk Auping die geschikt zijn voor zowel spiraal- als lattenbodems. Auping matrassen zijn zeer populair. Dat is ook niet gek, want in de afgelopen 120 jaar heeft dit Nederlandse merk veel verschillende matrassen ontwikkeld.

Een ideaal Auping matras voor uw spiraal- of lattenbodem

Auping matrassen vallen op door hun stevigheid, maar met name in hun flexibiliteit. Niet alleen zijn ze flexibel als u erop ligt, maar ook zijn veel Auping matrassen aan te passen aan uw wensen. Zo zijn veel van onze Auping matrassen leverbaar met verschillende tijken, zodat u altijd de juiste lichaamstemperatuur kunt behouden tijdens uw nachtrust. Ideaal voor mensen die het ’s nachts snel koud of juist snel warm hebben.

Ook compleet met spiraalbodem

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale bed. Daarom kunt u bij ons niet alleen terecht voor een heerlijk matras, maar ook voor een spiraalbodem van Auping of een ander hoogwaardig merk. Dit kan een vlakke spiraalbodem zijn, maar heeft u een bed met een verstelbaar hoofd- of voeteneind? Koop dan uw nieuwe verstelbare spiraalbodem bij Pot Interieur. Voor meer informatie kunt u bellen naar+31 (0)115 – 53 25 26 of een e-mail sturen naar verkoop@pot.nl.

^