Tempur Original Prima matras

Geniet van een geweldige nachtrust op het stevige Original Matras van Tempur!

  • Met CoolTouch technologie
  • Met een afneembare hoes
  • Stevig matras
  • Last van rugklachten tijdens het slapen? Vraag een offerte aan voor een Tempur Original matras, optimale ondersteuning voor uw rug!

Artikelnummer
300945
€ 0,00
Vanaf€ 1.399,00
Offerte

Offerte

Het Tempur Original matras

Het Tempur Original matras is ondersteunend en stevig. Het Tempur materiaal past zich perfect aan uw lichaam aan. Daarnaast is het matras voorzien van een CoolTouch technologie waardoor de hoes koel blijft en de afvoer van overmatig vocht wordt bevordert. De rekbare hoes is er eenvoudig af te risten, waardoor u de hoes gemakkelijk gewassen kan worden. Ook kan de hoes na verloop van tijd omgewisseld worden voor een nieuwe variant. Het matras is verkrijgbaar in drie varianten met een stevig, medium en zacht gevoel.

Het Tempur Original Prima matras

Deze variant biedt het stevigste gevoel binnen de Original matrascollectie en een drukverlagende ondersteuning. Het matras heeft een hoogte van 19 cm.

Wilt u genieten van een comfort met een hogere ondersteuning of een zachter gevoel? Bekijk dan eens het Tempur Original Supreme matras en het Tempur Original Elite matras.

Tempur matrassen

Het vinden van een matras dat u een optimale nachtrust biedt is het zeker waard om wat tijd in te investeren. Ieder mens is uniek en verschilt in lichaamsvorm, gewicht en voorkeur. Daarnaast slapen we ook allemaal verschillend. Bij Tempur heeft u de keuze uit drie soorten matrassen (Original, Cloud en Sensational) zodat u zeker uw ideale matras kunt vinden. Hierbij heeft u de keuze uit een zacht, medium en stevig gevoel. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Tempur matras te vinden.

Anderen bekeken ook
^