Tempur Cloud matras

Ondersteunend en zacht; dit is het Tempur Cloud matras!

  • Matras met een drukverlagende ondersteuning
  • Voorzien van de CoolTouch technologie
  • Hoes is afneembaar en wasbaar
  • Verkrijgbaar met een stevig, medium of zacht gevoel
  • Last van rugklachten tijdens het slapen? Vraag een offerte aan voor een Tempur Cloud matras, optimale ondersteuning voor uw rug!

Artikelnummer
300946
€ 0,00
Vanaf€ 1.299,00
Offerte

Offerte

Het Tempur Cloud matras
De Tempur Cloud is een ondersteunend en zacht matras. Het Tempur materiaal past zich perfect aan uw lichaam aan. Daarnaast is het matras voorzien van een CoolTouch technologie waardoor de hoes koel blijft en de afvoer van overmatig vocht wordt bevordert. De rekbare hoes is er eenvoudig af te risten, waardoor u de hoes gemakkelijk gewassen kan worden. Ook kan de hoes na verloop van tijd omgewisseld worden voor een nieuwe variant. Het matras is verkrijgbaar in drie varianten met een stevig, medium en zacht gevoel.

Drie varianten
- Tempur Cloud Prima matras
Deze variant biedt het stevigste gevoel binnen de Cloud matrascollectie en beschikt over een innovatieve balans tussen zachtheid en drukverlagende ondersteuning. Het matras heeft een hoogte van 19 cm.

- Tempur Cloud Supreme matras
Deze variant biedt het een medium gevoel binnen de Cloud matrascollectie door de toevoeging van een 5 cm dikke comfort- en ondersteuningslaag. Daarnaast beschikt het matras over een innovatieve balans tussen zachtheid en drukverlagende ondersteuning. Het matras heeft een hoogte van 21 cm.

- Tempur Cloud Elite matras
Deze variant biedt het zachtste gevoel binnen de Cloud matrascollectie door de toevoeging van een 7 cm dikke comfort- en ondersteuningslaag. Daarnaast beschikt het matras over een innovatieve balans tussen zachtheid en drukverlagende ondersteuning. Het matras heeft een hoogte van 25 cm.

Het vinden van een matras dat u een optimale nachtrust biedt is het zeker waard om wat tijd in te investeren. Ieder mens is uniek en verschilt in lichaamsvorm, gewicht en voorkeur. Daarnaast slapen we ook allemaal verschillend. Bij TempurHeeft u de keuze uit drie soorten matrassen zodat u zeker uw ideale matras kunt vinden. Hierbij heeft u de keuze uit een zacht, medium en stevig gevoel. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Tempur matras te vinden.

^