Swissflex Versa Excellence matras

Het Versa Excellence matras heeft een kern van 5 lagen voor een optimaal comfort

  • Perfecte ondersteuning van uw lichaam
  • Voorzien van 7 comfortzones
  • Optimale ventilatie
  • Leverbaar in diverse formaten

Artikelnummer
291056
€ 0,00
Vanaf€ 2.260,00
Offerte

Offerte

Swissflex Versa Excellence

Het Swissflex Versa Excellence matras heeft een kern van 5 lagen en is gemaakt van diverse hoogwaardige materialen voor een optimaal ligcomfort. De binnenkern bestaat uit Gomtex en een pocketvering, omhuld door twee geprofileerde Gomtex lagen en gecompleteerd door een 2 cm dikke afdeklaag van Gomtex blue en Talalay-latex.

Door de combinatie van Gomtex en pocketveren is het matras bijzonder soepel. Daarnaast is het matras voorzien van 7 comfortzones die zorgen voor een goede ondersteuning van uw lichaam. De horizontale en verticale ventilatiekanalen zorgen voor een optimale warmte- en vochtregulering.

Het matras wordt standaard geleverd met een afritsbare zomer- en winterhoes. De verkoelende zomerhoes is gemaakt van heerlijk glad viscose, schaapsscheerwol en zijde. De verwarmende winterhoes is uitermate zacht en bestaat lamswol, kasjmier en zijde.

Uw eigen Swissflex Versa Excellence matras samenstellen

Het matras heeft een totale hoogte van 24 cm hoog en is verkrijgbaar in een soft, firm en extra firm variant. U heeft de keuze uit verschillende formaten. Optioneel kunt u bij de hoezen kiezen voor een SEP-schouderzone voor een optimale vering in de schouderzone.

Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^