Auping Cresto matras

Kies voor een van de zachtste matrassen uit de Auping collectie: de Auping Cresto. Leverbaar in vier verschillende hardheden en met verschillende tijken.

  • Geniet van extra comfort door de toegevoegde schouderzone
  • Verkrijgbaar in vier hardheden
  • Met afritsbare en wasbare tijk, zodat uw matras schoon en fris blijft

Artikelnummer
279329
€ 0,00
Vanaf€ 1.195,00
Offerte

Offerte

Het Auping Cresto matras is een van de zachtste matrassen uit de collectie van Auping. Dit matras is verkrijgbaar bij Pot Interieur. Dit matras is verkrijgbaar in vier hardheden en biedt extra comfort door de toegevoegde schouderzone. Ook blijft uw matras schoon en fris, door de afritsbare en wasbare tijk. Hierdoor ervaart u optimaal slaapcomfort en rust u goed uit, waardoor u overdag optimaal functioneert.

Ervaar het optimale comfort van de Auping Cresto matras

Door de flexibele schouderzone vormt het matras zich beter naar uw lichaam en voelt u minder druk. Daarnaast is het matras voorzien van een Latex Pura laag, die extra zacht aanvoelt, maar toch veerkrachtig is. Een ander element waardoor er extra comfort ontstaat, is het feit dat de Auping Cresto matras verkrijgbaar is in vier hardheden:

  • Soft
  • Medium
  • Firm
  • Extra firm

Het juiste matras voor iedere lichaamstemperatuur

Behalve het matras zelf is ook de tijk van de Auping Cresto aan uw wensen aan te passen. Er zijn namelijk verschillende tijken verkrijgbaar, waardoor er altijd een passende tijk is bij uw behoefte. Heeft u het ’s nachts vaak warm? Kies dan voor een luchtige en ademende tijk. Alle tijken zijn afritsbaar en daardoor makkelijk wasbaar.

Kom langs voor uw ideale matras

Een goede nachtrust is zeer belangrijk. En om een goede nachtrust te hebben, is het belangrijk om het juiste matras te kiezen. Win daarom het juiste advies in. Dit krijgt u wanneer u belt naar +31 (0)115 – 53 25 26 of ons een e-mail met uw vragen stuurt naar verkoop@pot.nl.

Anderen bekeken ook
^