Katja Pecanac

Even voorstellen..
Katja Pecanac - Specialist woonstoffering

Wat is je naam en je functie?
Ik ben Katja Pecanac, en ik ben adviseuse op de afdeling woonstoffering.

Hoelang ben je al werkzaam binnen Pot interieur?
Ik ben werkzaam binnen Pot sinds juli 2019, maar ik heb al 30 jaar ervaring op het gebied van woonstoffering en inrichting.

Op welke afdeling ben je werkzaam?
Ik ben werkzaam op de afdeling woonstoffering, maar zet me ook graag in op andere afdelingen. Dit houd het werk boeiend en het is een welkome verbreding van mijn kennis. Zo leer ik elke dag weer nieuwe dingen. Toch ligt mijn passie bij woonstoffering.

Wat is jouw specialisme?
Woonstoffering. Dit is een heel breed begrip. Dat loopt uiteen van complete stofferingen waarbij vloeren en raamdecoratie worden gecombineerd tot losse zonweringsproducten, horren of karpetten. Dat is het mooie, alles valt te combineren.

Wat vind je leuk aan werken bij Pot interieur?
Ik vind mijn werk bij Pot interieur uitdagend. Iedere klant is een nieuwe uitdaging met eigen wensen en passende producten. Iedere woning is anders, en voor iedere situatie vraagt om een andere toepassing. De samenwerking met de klant hierin is zeer belangrijk en het is iedere keer weer een genot om tot een mooi en functioneel eindresultaat te komen.

Wanneer heb jij een top werkdag gehad?
Als de klant goed geïnformeerd is, met een tevreden gevoel terug naar huis keert en we mooie opdrachten weten te realiseren.

Wat is je favoriete design merk en waarom?
Luxaflex en CSrugs, beide merken zijn producten van Nederlandse bodem. Met beide merken lever je een stuk maatwerk welke op de klant is toegespitst. Dat kan zijn in kleur, maar ook het gebruik van materialen.

Wat is je favoriete design meubel en waarom?
De meubelen van Artisan. Ik vind de vormgeving en de afwerking erg fraai. Zelf ben ik getrouwd met een man met Bosnische-Servische roots. Dit geeft toch wel een extra binding met dit merk.

Hoe ziet je eigen interieur er uit?
Warm, gezellig en comfortabel. Met 2 opgroeiende kinderen vind ik het belangrijk een huis te hebben waarin geleefd kan en mag worden. Een warm thuis bieden vind ik hierin belangrijk.

Wat is jouw favoriete plek in huis?
De eettafel is zeker mijn favoriete plekje. Dit is de plaats waar wij als gezin samen komen, om de dag door te nemen.

Wie is jouw wooninspirator?
Ik heb geen echte wooninspirator, en ik geef graag een eigen draai aan interieur. Doordat ik veel met leveranciers en klanten in contact ben, vind ik het prettig het beste van alles te kunnen combineren.

Maak een afspraak met Katja!
Wilt u een persoonlijke afspraak maken met Katja? Stuur haar gerust een mail via katja@koremanhometextiel.nl.

^