Pastoe Vision Cabinets kast

Een prachtig verjaardagscadeau van Pastoe voor De Stijl; de Vision Cabinets kast

  • Een mooie aanvulling op de Vision-collectie van Pastoe ter ere van het 100-jarig jubileum
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, ontworpen door Cees Braakman
  • Eenvoudig te openen en sluiten door het handige druksysteem

Artikelnummer
284564
€ 2.555,00
Vanaf € 2.555,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Cees Braakman

Niet alleen is de Cabinets kast een mooie aanvulling op de Vision collectie van het Nederlandse merk Pastoe. Ook voor uw interieur is het van toegevoegde waarde!

De Vision Cabinets van Pastoe

Als uitbreiding op de succesvolle Vision-lijn zijn een aantal monolieten gecreëerd: de Vision Cabinets. Bestaande uit een vierkant cabinet op plint, een hoge kast en de secretaire op metalen onderstel (Vision Jubileum editie). In 2017 zijn er nog eens twee modellen aan de collectie toegevoegd; de Vision Atlas, een kleine kast op een hoog onderstel.

De kasten hebben een vaste indeling voor interieur en fronten. Elk front in de frontenset kan een andere afwerking of kleur krijgen. Alle pastoe kleuren zijn mogelijk, ook in combinatie met fineer. De fronten zijn greeploos en openen door middel van een druksysteem (snapper).

Afmetingen in cm (breedte x diepte x hoogte) zoals afgebeeld: 108 x 36 x 117 cm

De Vision Cabinets is verder ook in vele andere kleuren verkrijgbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^