Interlubke
Sinds Leo Lübke in 1937 in het stadje Wiedenbrük een speciaalfabriek voor hoogwaardige slaapkamers oprichtte vervaardigt Interlübke kastsystemen en bedden van hoge kwaliteit.

Interlübkes grote keuze aan beddensystemen biedt ongewoon, scherp ontwerp met compromis-loos comfort. De bedden zijn praktisch custom-made, aangezien u vrij bent in de keuze tussen al de kleuren, afmetingen en materialen die voor een specifiek ontwerp beschikbaar zijn. Indien gewenst, kan ook een ligsysteem worden geïnstalleerd dat de nacht tot een tijd van echte rust voor uw lichaam maakt.

De indeling van de kastsytemen is door u zelf samen te stellen. Er zijn praktisch geen beperkingen zolang u maar ruimte in de in te richten kamer hebt. De designmeubelen van Interlübke kunt u volledig aanpassen aan uw eigen persoonlijke stijl en wensen. Elegant, royaal en uitzonderlijk praktisch. In de collectie vindt u prachtige strakke opbergsystemen voor in de slaap- of woonkamer. Interlübke heeft zich daarnaast gespecialiseerd in praktische custom-made bedden. De kasten zijn leverbaar in talloze kleuren en afmetingen.

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Onder constructie!

We zijn druk bezig met het realiseren van onze nieuwe webshop, waardoor we nog niet de complete collectie van alle merken online hebben staan. Natuurlijk kunt u wel meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen over het merk of een model. Vul hiervoor onderstaand contactformulier in!

Neem contact met ons op

* Vereiste velden