FOUND ICONS | Inkoop vintage design meubels

Heeft u een nieuw meubelstuk gekocht bij Pot interieur en wilt u uw oude meubelstuk verkopen? Bent u op zoek naar een betrouwbare opkoper voor uw (vintage) design meubels? Dan bent u bij FOUND ICONS aan het juiste adres!

FOUND ICONS is gespecialiseerd in het inkopen van vintage designklassiekers uit de periode van de jaren 1950 tot en met 1990 van gerenommeerde merken als Cassina, Pastoe, Thonet, Knoll, Vitra, Ligne Roset, De Sede, Artifort en nog veel meer. Daarnaast kopen ze ook vintage verlichting in van merken zoals Oluce, Louis Poulsen, Artemide, Flos en meer.

Hoe werkt het?

U kunt via WhatsApp of e-mail foto's van uw vintage design meubelstuk(ken) sturen met daarbij informatie over het merk, model (indien bekend), aantal, leeftijd, staat, prijsindicatie en de locatie. Als u met FOUND ICONS tot een overeenkomst komt, halen zij de meubels kosteloos af op een moment dat voor u uitkomt! Heeft u een nieuw meubel bij Pot Interieur gekocht dan is het bezorgen en ophalen zelfs gemakkelijk te combineren.

Veel klanten zijn u al voorgegaan en hebben FOUND ICONS beoordeeld met zeer goede recensies. Aarzel dus niet als u uw vintage design meubels wilt verkopen.

Contactgegevens FOUND ICONS

^