Cassina LC3 fauteuil

De LC3 is een mooie fauteuil, ontworpen door Le Corbusier, uit de collectie van Cassina!

  • Het zachte comfort is alleen al zichtbaar
  • De kussens zijn verkrijgbaar met verschillende vullingen
  • Bekijk ook eens de 2- of 3-zitsbank
  • Te bekleden in diverse stof- en leersoorten van Cassina

Artikelnummer
268071
€ 0,00
Vanaf€ 4.091,00
Offerte

Offerte

Designer Le Corbusier

De dikke kussens geven deze fauteuil een zachte, warme uitstraling. Heerlijk om na een lange dag in te ploffen en uzelf even af te zonderen van alle hectiek. Ervaar het zelf in deze zeer comfortabele fauteuil; de LC3 van Cassina.

De uitvoeringen van de Cassina LC3 fauteuil

De LC3 van Le Corbusier is een zeer comfortabele fauteuil uit de collectie van Cassina. Dankzij de heerlijk zachte kussens krijgt deze fauteuil een zeer knusse, warme uitstraling. De mooie fauteuil met Italiaans design past in vrijwel iedere woonkamer en is een regelrechte eyecatcher! De LC3 is daarnaast ook als 2- en 3-zitsbank verkrijgbaar. Hiermee kunt u uw gehele zitkamer inrichten met deze serie.

Cassina LC3 heeft een gepolijst verchroomd stalenframe of glanzend basalt, grijs, lichtblauw, groen of bordeaux. Bovendien zijn de kussens gevuld met polyurethaanschuim en polyester of veren in combinatie met polyurethaan. Voor de bekleding heeft u de keuze uit de verschillende stof- en leersoorten van Cassina.

Heeft u reeds een keuze gemaakt qua uitvoering? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^