Vitra Lounge Chair XL & Ottoman S. Palissander

  • Een ware design klassieker van Vitra
  • Uitvoering schaal Santos Palissander in Leder Premium Nero
  • Onderstel gepolijst/zijkanten zwart
  • Nieuwe afmetingen (B 84 x D 85-92 x H 89 cm)
  • Viltglijders voor harde vloer

Deze Lounge Chair met Ottoman is momenteel extra scherp geprijsd tijdens de Black Friday dagdeals. Bestel deze snel online met een nóg hogere korting en profiteer van onze actieprijs!

Artikelnummer
216278
€ 8.400,00
€ 10.250,00
Offerte

Offerte

Deze Lounge Chair met Ottoman is uitgevoerd in schaal Santos Palissander in de Nieuwe afmetingen (B 84 x D 85-92 x H 89 cm). De fauteuil is bekleed in Premium Nero leder en heeft een gepolijst/zijkant zwart onderstel met viltglijders voor een harde vloer.

Charles Eames is de ontwikkeling van de Eames Lounge Chair van start gegaan door zichzelf af te vragen, 'Waarom maken we geen nieuwe versie van de oude Engelse clubfauteuil?'. Door deze uitspraak is de Lounge Chair jaren lang in ontwikkeling geweest. Het doel was om tot een ruime fauteuil te komen, die voorzien is een optimaal zitcomfort. De fauteuil is gemaakt van de beste materialen en vakmanschap. De Lounge Chair is een van de meest bekende ontwerpen van Charles en Ray Eames geworden. De stoel bereikte de status klassieker in de geschiedenis van moderne meubeldesign.

Anderen bekeken ook
^