Vitra Citizen Highback fauteuil

Optimaal loungen met de Citizen Highback loungefauteuil!

  • Voorzien van een hoge rugleuning voor extra zitcomfort
  • Uitvoerbaar in verschillende stof- en ledersoorten
  • Verkrijgbaar met een extra nekkussen
  • Draaiend onderstel

Artikelnummer
325169
€ 3.280,00
Vanaf € 3.280,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer: Konstatin Grcic

De Citizen Highback fauteuil heeft een geweldig zitcomfort en een bijzonder design. Het frame van de fauteuil is voor een groot deel zichtbaar. Aan dit frame hangt de zitting, die met drie kabels bevestigd is. Zo maakt de zitting een lichte schommelbeweging. De zitting staat schuin bevestigd op het draaiende onderstel. Het frame en onderstel zijn gemaakt van staal en hebben een prachtige zwarte poedercoating. Het luchtige uiterlijk en het opvallende zwarte frame zorgen voor een bijzonder contrast.

Citizen Highback heeft een hogere rugleuning, waardoor uw nek- en hoofd beter ondersteund worden. De stoel kan zelfs geleverd worden met een extra nekkussen. Zo kunt u optimaal loungen na een drukke dag!

Bij Pot Interieur kunnen we u de Citizen in alle mogelijke stof- en ledersoorten aanbieden van Vitra. Vraag in een offerte naar de mogelijkheden.

^