Topform Sesto fauteuil

De Topform Sesto relaxfauteuil is een echte blikvanger in ieder interieur!

  • Zeer comfortabele relaxfauteuil
  • Verstelbare neksteun en rugleuning
  • Leverbaar met bijpassend voetenbankje
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
297790
€ 0,00
Vanaf€ 1.949,00
Offerte

Offerte

De Topform Sesto relaxfauteuil is niet alleen heerlijk comfortabel, maar ook een echte blikvanger in het interieur. De fauteuil is voorzien van een verstelbare Topswing neksteun en rug. Daarnaast kan de fauteuil geleverd worden met een voetklepsysteem, dat tevens verstelbaar is en eenvoudig weggeklapt kan worden. Combineer de fauteuil met het bijpassend voetenbankje voor extra comfort.

De fauteuil Sesto zelf samenstellen
De fauteuil is beschikbaar in verschillende stof- en ledersoorten, en in diverse kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit drie zithoogtes (S, M en L). Optioneel kunt u de fauteuil voorzien van een handmatig verstelbaar voetklepsysteem. Voor het onderstel heeft u tevens de keuze uit diverse varianten.

Topform
Bij Topform werkt al 60 jaar een groep liefhebbers aan de meubelen. Vakmanschap staat bij Topform centraal. Dit betekent dat elk meubel per stuk geproduceerd wordt. Door het gebruik van de beste materialen bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is elk product voorzien van geraffineerde accenten die een meubelstuk bijzonder maken.

Afmetingen (breedte x diepte x rughoogte)

78 x 78 x 100 cm

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^