Een vleugje kleur in uw interieur

Bang dat u snel raakt uitgekeken op een grote, groene hoekbank of een fauteuil in okergeel? Wanneer u kiest voor hoofdmeubels in een veilige kleur, dan mist het interieur wel snel karakter. Bent u meer van au naturel dan is kleur toevoegen met accessoires wellicht wat bij u past. Een sfeervol interieur creëert u in een handomdraai met mooie, fleurige accessoires. Met de volgende items voegt u op een subtiele manier een vleugje kleur toe aan uw interieur!

Vitra Eames Elephant stoel


Biegert & Funk Qlocktwo klok

Biegert & Funk Qlocktwo klok

De Qlocktwo van Biegert & Funk is wat ons betreft een van de meest bijzondere klokken uit ons assortiment. De Qlocktwo is een prachtige klok die de tijd aangeeft in woorden. De tijd wordt op 5 minuten nauwkeurig weergegeven en de tussneliggende minuten zijn dankzij de lichtpuntjes in de hoeken van de klok te zien.

Deze prachtige klok is in verschillende kleuren verkrijgbaar: hazelnut, white pepper, red pepper, maar ook in gelimiteerde oplage in het goud of zilver. Bovendien zijn er verschillende afmetingen, zoals een mooie grote versie als wanddecoratie, maar ook een kleine uitvoering die leuk staat op een bureau of vensterbank.

▶ Bekijk hier de Biegert & Funk Qlocktwo klok.

 

 


Vitra Eames Elephant stoelVitra Elephant 

De Vitra Elephant van Eames is al meer dan 75 jaar een begrip in de designwereld. De vrolijke olifant is al vele jaren geliefd bij jong en oud! Hij is niet alleen als leuke accessoire te gebruiken, maar ook als kinderstoel. De Elephant kan namelijk tot wel 70 kilo dragen. 

De Eames Elephant is verkijgbaar in 7 kleuren: ijsgrijs, poppy red, buttercup geel, pale roze, wit, zwart en groen. Zet hem in een leuk hoekje van de kamer en fleur uw interieur op! Vindt u hem in dit formaat te groot? Dan kunt u ook kiezen voor de kleinere versie, die u kunt plaatsen in bijvoorbeeld een vitrinekast of op een schapje in de hal. 

▶ Bekijk de Vitra Eames Elephant.

 

 


Magis PuppyMagis Puppy

De kunststof Puppy van Magis is een graag geziene gast in veel interieurs, maar ook in de tuin! Het hondje is gemaakt van polypropyleen waardoor hij ook buiten toepasbaar is. Naast een leuke accessoire kan de Puppy tevens als speelgoed of kinderstoel dienen. Verkrijgbaar in vier kleuren: oranje, wit, groen en wit met zwarte spikkels (dalmatiër), en in vier verschillende formaten, van S tot XL, waardoor er voor ieder interieur en elk kind een passende puppy tussen zit. 

De Magis Puppy is er verder nog in een extra kleine uitvoering verkrijgbaar, de Puppy XS, die geleverd wordt in 5 kleuren: wit, zwart, koraal rood, mosterd en turquoise. 

▶ Bekijk hier de Magis Puppy kinderstoel

 

 


Pode Bottle Stool bijzettafelPode Bottle Stool bijzettafel

Ook aan de bourgondiërs is gedacht met de Bottle bijzettafel van Pode! De Bottle Stool is zeer multifuctioneel. Deze bijzettafel is een krukje, wijnfleshouder en kaasplataeu in een! De bijzettafel is vervaardigd uit eikenhout en wordt semi-transparant gebeitst. Door het gebruik van dit materiaal is de Bottle Stool licht en gemakkelijk te verplaatsen naar de plek waar u de tafel op dat moment wilt gebruiken. De Bottle Stool is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

▶ Bekijk de Pode Bottle bijzettafel hier

 

 

 


Leolux Amulet poef Leolux Amulet poef

De Leolux Amulet poef; door Leolux omschreven als een onmisbare accessoire. De Amulet een opvallende verschijning door zijn vorm en verhoudingen. De achthoekige poef is praktisch voor dagelijks gebruik. Door zijn vlakke, stevige zit, kan de poef dienen als extra zitplek of als bijzettafel. 

De Amulet is er in twee uitvoeringen. Amulet I is aan de onderzijde afgerond met facetten en krijgt extra diepte door de opengewerkte verticale naden met, als optie, aan de binnenkant een afwijkende kleur. Amulet II is zowel boven als onder voorzien van afgeronde facetten. Hier zijn de accenten aangebracht in de vorm van een siersteek, die verkrijgbaar is in een ton-sur-ton kleur of juist in een kleur die afsteekt tegen de bekleding van uw keuze. De poefs worden gemaakt met de afmetingen 48 x 48 x 47 cm en 80 x 80 x 40 cm. Kies uit de vele stof- en leersoorten uit de collectie van Leolux. De kleurcombinaties zijn eindeloos!

▶ Bekijk de Leolux Amulet poef hier. 

 


Linteloo Cubo Light lamp Linteloo Cubo Light lamp

De Cubo Light is nog een vrij jonge lamp in de collectie van Linteloo. De lamp werd in 2018 geïntroduceerd en is wat ons betreft echt een statement maker in uw interieur. De Cubo wordt met de mond geblazen waardoor bepaalde imperfecties, zoals luchtbellen en wervelingen, erbij horen. U heeft dus altijd een unieke Cubo! De lichtkubus is verkrijgbaar in vier subtiele kleuren glas: Smoked brown, Aquamarine, Amber en Ruby. Als staande lamp kunt u hem plaatsen op een frame in drie verschillende hoogtes. Tevens is de Cubo ook als hanglamp te gebruiken.

▶ Bekijk hier de Linteloo Cubo Light

 

 


Vitra Seat DotVitra Seat Dots zitkussen

De Seat Dots van Vitra, ontworpen door Hella Jongerius, zijn ronde, universele zitkussens voorzien van een dunne vulling. De kussens zijn verkrijgbaar in een scala van kleuren. Elk zitkussen is aan beide kanten voorzien van een andere kleur in dezelfde tint, een combinatie van een felle en zachte kleur. Zo kunt u zelf spelen met de kleuren in uw eetkamer en deze aanpassen aan de setting. Het Seat Dots kussen is in elk geval een sfeervolle verrijking voor uw interieur.

De Seat Dots is er in 14 verschillende kleursamenstellingen in de gebruiksvriendelijke stof Plano. 

▶ Bekijk hier het Vitra Seat Dots zitkussen.

 

 


CS Rugs Caméléon vloerkleedCS Rugs Cameleon

Kleur kunt u ook toevoegen door het plaatsen van een mooi karpet, zoals het CS Rugs Caméléon vloerkleed. Vloerkleden bevatten de kunst het interieur met elkaar te verbinden. Ze kunnen een compacte kamer groter doen lijken of juist een groot vertrek knusser maken. Het bijzondere aan het Caméléon vloerkleed is dat hij verandert van kleur, vandaar dat hij de naam heeft gekregen van zijn dierlijke naamgenoot. Kies voor één van de vele kleurencombinaties in zacht hoogpolig of laagpolig voor meer gebruiksgemak. De kleurovergangen kunnen in verschillende richtingen toegepast worden, zo kunt u de harmonie in huis geheel zelf bepalen.

▶ Bekijk hier het CS Rugs Caméléon vloerkleed

 

 

^