Vitra Hack bureau

De Vitra Hack - Een Hack voor ieder kantoor!

  • Multifunctionele werkplekken
  • Zit- of sta bureau - of zelfs als sofa!
  • Stel jouw ideale Hack samen!

Het Hack-bureausysteem is zeer innovatief en functioneel!

  • Multifunctionele werkplekken
  • Zit- of sta bureau - of zelfs als sofa!
  • Stel uw ideale Hack samen!

Artikelnummer
325166
€ 0,00
Vanaf€ 4.199,00
Offerte

Offerte

Designer: Konstatin Grcic

Vitra Hack is een bureausysteem dat mensen voorziet van de perfecte werkplek. Hack is een modulair systeem dat bestaat uit houten, inklapbare werkplekken. Iedere werkplek vervult zijn eigen functie. Designer Grcic heeft het klassieke bureau in een nieuw jasje gedaan door hem innovatief, functioneel en estetisch te maken. De Hack speelt in op de behoefte van flexibele werkomgevingen waar we tegenwoordig een groot deel van onze tijd in doorbrengen. Het is een 'Hack' voor ieder kantoor!

Het systeem bestaat uit onbewerkte, houten panelen. Elke Hack-module vormt een autonoom, aanpasbaar element dat verschillende functies kan vervullen. De modules kunnen opgebouwen en opgeborgen worden. Het werkblad is in hoogte verstelbaar en kan naar wens ingesteld worden. Zitten, staan of loungen, het kan allemaal.

Het werkblad van de Hack kan zo laag ingesteld worden, dat hij als sofa gebruikt kan worden. De bijbehorende sofakussens kunnen de hack omvormen tot comfortabele loungeplek!

Stel uw hack samen

Hack is een modulair bureausysteem en kan in vele opstellingen samengesteld worden. De factsheet kan geraadpleegd worden om verschillende voorbeelden te zien van composities. Vraag een offerte aan om uw ideale Hack samen te stellen!

^