Treca Platinum Ligne Etoile boxspring

Treca Platinum Ligne Etoile boxspring
Artikelnummer
296477
€ 0,00
Op aanvraag
Offerte

Offerte

De Treca de Paris Platinum bedden zijn de absolute musthaves onder de luxebedden en ze bieden een perfect comfort op maat. Er zijn maar liefst vijf Treca de Paris Platinum bedmodellen: Ligne Etoile, Ligne Paris, Ligne Essentiel, Ligne Initial en Ligne.

De Platinum Ligne Etoile is een driedelige set met een ultiem comfort: een matras met een dubbele vering, een 9 cm dik topdekmatras en een bedbodem met een vulling van paardenhaar en bovenop een ophanging met pocketvering. Kortom, de Treca Platinum Ligne Etoile boxspring garandeert u een heerlijk slaapcomfort!

De boxspring Treca Platinum Ligne Etoile zelf samenstellen


De Etoile collectie bestaat uit een bedbodem, matras en topdekmatras. Combineer deze met een bedbodem en hoofdbord naar keuze. De boxspring is leverbaar in diverse uitvoeringen en formaten. De Etoile boxspring kunt u bekleden met verschillende stof- en leersoorten, in diverse kleuren. De hoogte van de boxspring kunt u ook zelf bepalen. De Het matras is verkrijgbaar in diverse stevigheidsniveaus. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^