Treca Platinum Ligne Essentiel boxspring

De Treca Platinum Ligne Essentiel boxspring is een complete set met een hoog comfort

  • Een designicoon in iedere slaapkamer
  • Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Kunt u geheel op uw persoonlijke wensen afstemmen
  • Garandeert een heerlijk slaapcomfort

Artikelnummer
296479
€ 0,00
Op aanvraag
Offerte

Offerte

De Platinum Ligne Essentiel is een driedelige set met een ultiem comfort: een matras met een dubbele asymmetrische vering, een heerlijk zacht topdekmatras en een bedbodem met een ophanging met pocketvering. Een opvallend detail is dat het matras assymmetrisch is opgebouwd. Hierdoor is de winterkant zachter dan de zomerkant. Ook de materialen zijn op de temperatuurverschillen aangepast. Kortom, de Treca Platinum Ligne Essentiel boxspring garandeert u een heerlijk slaapcomfort in alle jaargetijden!

De Treca de Paris bedden bieden comfort op maat. Er zijn maar liefst vijf Treca de Paris Platinum bedmodellen: Ligne Etoile, Ligne Paris, Ligne Essentiel, Ligne Initial en Ligne Silhouette. De Treca Platinum collectie is de absolute musthave onder de luxebedden.

De boxspring Treca Platinum Ligne Essentiel zelf samenstellen


De Essentiel collectie bestaat uit een bedbodem, matras en topdekmatras. Combineer deze met een bedbodem en hoofdbord naar keuze. De boxspring is leverbaar in diverse uitvoeringen en formaten. De Essentiel boxspring kunt u bekleden met verschillende stof- en leersoorten, in diverse kleuren. De hoogte van de boxspring kunt u ook zelf bepalen. Het matras is verkrijgbaar in drie soorten stevigheidsniveaus. Voor het topdekmatras kunt u kiezen uit drie materialen. Daarnaast kunt u voor de bedbodem kiezen uit drie hoogtes. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^