Sfeervolle design lampen

De juiste verlichting maakt uw interieur compleet. Zet de sfeer neer die bij ú past en uw ruimte komt tot leven. Bij Pot interieur bieden wij een ruimte keuze aan design lampen; plafondlampen, tafellampen, vloerlampen en natuurlijk de elegante booglampen.

De juiste verlichting maakt de beleving compleet. Basisverlichting is essentieel in een interieur. Dit zorgt ervoor dat er in de gehele ruimte algemeen licht is dat egaal verspreid wordt. Accentverlichting geeft gericht licht. Sfeerverlichting creëert ambiance in de ruimte.
Bijna niets bepaalt de sfeer zo erg in huis als verlichting. Geen enkel interieur kan dan ook zonder een paar mooie, goede lampen. Pot Interieur heeft dan ook een breed assortiment aan design verlichting met enkele klassiekers als de Martinelli Luce Pipistrello en de Flos Arco lamp. Daarnaast bestaat het assortiment uit prachtige lampen van onder andere Brand van Egmond, zoals de Brand van Egmond Delphinium kroonluchter en de Brand van Egmond Arthur vloerlamp.

Big Bang plafondlamp

Enrico Franzolini

Big Bang plafondlamp Foscarini

De Foscarini Big Bang plafondlamp is ontworpen door Enrico Franzolini.
De Foscarini Big Bang plafondlamp is 79 centimeter lang en 66 centimeter breed. De hoogte is 23 centimeter. De plafondlamp is gemaakt van metaal en methacrylaat en is verkrijgbaar in de kleuren wit en rood. De materiaalkeuze maakt de Big Bang tot een onderhoudsvriendelijke lamp.

Big bang L en XL

Franzolini liet zich tijdens het ontwerpen van een nieuwe plafondlamp inspireren door de bekende oerknal die 10 miljard jaar geleden plaatsvond. Dit resulteerde in de Big Bang plafondlamp. De lamp bestaat uit platen van gelakt metaal die in willekeurig in elkaar gezet lijken te zijn. Lijkt, want deze platen zijn eigenlijk een georganiseerde chaos. Hierdoor geeft de lamp mooi, dynamisch licht. De lamp is verkrijgbaar in de kleuren wit en rood. De lamp is vervaardigd uit aluminium, waardoor u hem eenvoudig hygiënisch en schoon houdt.

Big Bang L en XL

Fractal Cloud Brand van Egmond

De Brand van Egmond Fractal Cloud is een luxueuze hanglamp die vervaardigd is uit vele metalen driehoeken. Verschillende lampjes zijn verwerkt tussen de spiegelende vlakken waardoor er een prachtig spel van licht en schaduw ontstaat. De lamp is door zijn tijdloze schoonheid toepasbaar in zowel een klassiek- als hedendaags interieur.

Een moderne interpretatie van de klassieke kroonluchter; de Fractal van Brand van Egmond. Een geweldige eyecatcher voor iedere ruimte door de weerspiegeling van het licht op de metalen vlakjes. De Fractal lichtsculpturen hebben door de ontelbare metalen driehoekjes een moderne uitstraling met een monumentaal karakter. Ieder Brand van Egmond lichtsculptuur is handgemaakt met grote zorgvuldigheid en passie in het Brand van Egmond atelier door opgeleide specialisten. Hierdoor krijgt elk lichtsculptuur zijn eigen unieke karakter en ieder lichtsculptuur wordt voorzien van een uniek nummer en een echtheidscertificaat.

Brand van Egmond
Iedere lamp uit de Brand van Egmond collectie is handgemaakt door opgeleide specialisten. Hierdoor is elk lichtsculptuur uniek en voorzien van een eigen nummer en een echtheidscertificaat.

Een prachtig spel
van licht en
schaduw

Fractal Cloud plafondlamp

Ersa Brand van Egmond

Ersa


De Brand van Egmond Ersa kroonluchter is een prachtig ontwerp met bijzonder effect. De glazen globes zijn geïnspireerd op het natuurverschijnsel dauwdruppels. De kroonluchter is verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen.

In verschillende
afwerkingen en
maten
verkrijgbaar

Ersa
^