De vakantie loopt op zijn einde. Na een periode van rust is het nu weer tijd om aan de slag te gaan. Toch weer even wennen wel. Met voorlopig nog geen nieuwe vakantie en het najaar in het vooruitzicht, kan deze periode lang duren. Na een dag van veel inspanning is het dan ook extra belangrijk om even te resetten. Waar doet u dit het beste? Juist. Op uw luie stoel! Kies daarom voor een heerlijke fauteuil waar u lekker in kunt wegzakken met een goed boek. Wij kunnen verschillende klassiekers direct uit voorraad leveren. Hieronder vindt u een selectie uit ons assortiment lounge klassiekers.

Vitra Eames Lounge Chair
Waar zouden we anders mee moeten beginnen? De Vitra Lounge Chair, ontworpen door Charles en Ray Eames, is een klassieker die niet mag ontbreken in een design interieur. De relaxfauteuil ziet eruit als een traditionele Engelse clubfauteuil, maar dan in een eigentijds jasje. De Lounge Chair werd in 1956 geïntroduceerd en is nog altijd ongekend populair. Voor extra comfort is de bijpassende Ottoman (voetenbank) verkrijgbaar.

Vitra Eames Lounge Chair

De Vitra Eames Lounge Chair met Ottoman kunnen wij momenteel uit voorraad leveren in diverse uitvoeringen. Zo is er voor elk interieur een passende relaxfauteuil met voetenbank verkrijgbaar, zoals de uitvoering met een schaal in Santos Palisander of American Cherry, in Premium leder zwart en een gepolijst onderstel met zwarte zijkanten. Leverbaar met zowel de klassieke als nieuwe afmetingen!

Artifort Orange Slice fauteuil

Artifort Orange Slice fauteuil
De Orange Slice, ontworpen in 1960 door designer Pierre Paulin voor Artifort, is een fauteuil met speelse uitstraling en nog altijd een modern design. De fauteuil heeft zijn naam te danken aan het bijzondere ontwerp. Het rug- en zitgedeelte van de Artifort Orange Slice fauteuil in de vorm van schijfjes sinaasappel, lijken vanuit elke hoek een andere vorm te hebben. Toch zijn beide delen identiek!

De Orange Slice is verkrijgbaar in een hoge of lage versie en in een scala aan bekledingen. Bovendien rusten de delen op een frame dat standaard verkrijgbaar is met poedercoating. Optioneel kunt u kiezen voor een verchroomd frame. Wilt u snel genieten van uw eigen Orange Slice? Wij hebben de fauteuil nu uit voorraad leverbaar in stof Main Line Flax MLF23 met zwart/grijs frame.

Artifort Orange Slice fauteuil

Knoll Barcelona Chair
Een iconische stoel met een tijdloos design, dat is de Knoll Barcelona Chair. Het ontwerp dateert al uit 1929! Met recht mag deze fauteuil dan ook wel een echte design klassieker genoemd worden. De Barcelona stoel, ontworpen door Ludwig Mies van der Rohe, bestaat uit kussens die geheel met de hand zijn gemaakt en heeft een chroom frame met de signatuur van de ontwerper zelf.

De Barcelona fauteuil staat door zijn strakke lijnen en door de veelzijdigheid aan mogelijke leersoorten en kleuren mooi in uiteenlopende interieurs. Knoll heeft bovendien een speciale en voordeligere editie op de markt gebracht in Venezia leder. Voor extra comfort kunt u de bijpassende hocker toevoegen.

Cassina LC4 fauteuil

Cassina LC4 fauteuil
Misschien niet de eerste fauteuil waar u aan denkt wanneer u lekker wilt relaxen, maar is het geen plaatje? De Cassina LC4 fauteuil met geometrische vorm biedt goed comfort en geeft een luxe uitstraling aan uw interieur. De ligstoel van Le Corbusier, ontworpen in 1928, is door de jaren heen hier en daar wat bijgeschaafd, zodat deze vandaag de dag nog altijd meedraait aan de top.

De LC4 met verstelbaar chroom frame en een mat zwarte basis is verkrijgbaar in verschillende bekledingen. U kunt snel genieten van uw eigen ligstoel door te kiezen voor een van onze voorraadmodellen! We kunnen de fauteuil direct leveren met koeienhuid (wit, zwart en bruin gevlekt) of in zwart Scozia leder. Beide uitvoeringen zijn voorzien van een zwart lederen hoofdrol.

Leolux Caruzzo fauteuil
Passief of actief zitten kan allebei met de Leolux Caruzzo fauteuil! De jonge Caruzzo is ontworpen door Frans Schrofer in 2015. Bij deze draaifauteuil is functionaliteit het sleutelwoord. Naast een luxe uitstraling is de loungestoel ook nog eens zeer comfortabel. Zo kunt u de zithouding instellen van actief naar passief en geniet u van veel privacy door de hoge rugleuning.

De fauteuil is helemaal naar wens samen te stellen. Zo kunt u kiezen voor diverse bekledingen uit de collectie van Leolux. Een combinatie van stof en/of leder behoort ook tot de mogelijkheden.

Leolux Caruzzo fauteuil
^