Buitengewoon Tuinfeest bij Pot Interieur

Lotte's Blog 
Vorig weekend vond de officiële opening van onze nieuwe tuinmeubelafdeling plaats bij Pot Interieur. Een volledige etage ingericht met het mooiste designmeubilair voor outdoor. Het Buitengewoon Tuinfeest bij Pot Interieur stond in het teken van inspiratie, sfeer, gezelligheid en design van diverse gerenommeerde merken. Een feestelijke aangelegenheid onder het genot van een hapje en een drankje.

Blog tuinmeubelen 1

► Merken & modellen 
Op de vernieuwde tuinmeubelafdeling is een ruim assortiment aan meubelen te vinden van onder andere de outdoormerken Extremis, Joli, Tribù en Tuuci. Blog tuinmeubelen 2Denk daarbij aan een uitgebreide collectie tafels, zoals de Extremis Hopper Picnic tuintafel, de Vis à Vis tafel van Tribù en de Joli Wire tafel. Bij ons vindt u verder diverse modellen stoelen en fauteuils, neem bijvoorbeeld de Fizz Rope stoel van Joli en de B&B Italia Crinoline fauteuil, maar ook ligbedden en banken, zoals de Sol+Luna van Extremis en de Tribù Senja bank. Voorzie uw terras van een prachtige Tuuci parasol en u kunt stijlvol genieten in uw tuin van de zomer! 

Van de merken B&B Italia, Flexform, MDF Italia en Knoll is bovendien een ruime selectie aan outdoor meubelen opgenomen op de vernieuwde afdeling. Het zijn veelal meubelen die één op één zijn overgenomen van de indoor collectie, zoals bijvoorbeeld de iconische Husk fauteuil van B&B Italia, maar dan vervaardigd uit weerbestendige materialen. Erg functioneel en voorzien van het ongekende design waar de merken om bekend staan. 

► Aankleden met accessoires
Om uw terras nog meer eigen te maken en een huiselijk gevoel te geven is afstylen erg belangrijk. Voorzie uw zithoek van de mooiste accessoires, verlichting of vloerkleden voor meer sfeer. Een erg leuk detail is bijvoorbeeld de DAQI Concept JinGoo speaker, die lijkt op een vogeltje in een kooi. Een mooi vloerkleed dat speciaal ontwikkeld is voor buitenis het Kyra tapijt van B&B Italia, of voorzie uw zithoek van de Tribù Monsieur Tricot hangende of staande lampen voor net dat beetje extra. Blog tuinmeubelen 3
Pot Interieur weet dat tuinbeleving voor iedereen anders is, maar dat kwalitatief, onderscheidend en verrassend mooie meubelen daarbij voor iedereen van het grootste belang zijn! 

► Bezoek onze tuinmeubelafdeling
De tuinmeubelafdeling bevindt zich op de 3e verdieping van onze showroom. Laat u verrassen door al het moois wat wij hebben staan. Wilt u graag een afspraak maken met een van onze specialisten voor advies op maat, neem dan contact met ons op
via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26Lotte's Blog

Lotte's Blog

 

^