Black Friday deals 2020

Zie hier een overzicht van de Black Friday deals van onze merken. 


Black Friday actie 1
Vanaf vrijdag 27 t/m maandag 30 november ontvang je 10% Black Friday voordeel op de gehele Auping collectie. Auping doneert 10% van de opbrengst tijdens Black Friday aan Het Vergeten Kind.

► Lees hier de actievoorwaarden.


► De Carl Hansen & Søn CH07 Shell fauteuil. In uitvoering naar keuze direct uit voorraad leverbaar en nu zeer scherp geprijsd.
► De Carl Hansen & Søn CH25 fauteuil. In diverse uitvoeringen naar keuze, nu zeer scherp geprijsd.
► De Carl Hansen & Søn Wishbone Chairs. In diverse uitvoeringen naar keuze, nu zeer scherp geprijsd.

Vraag een offerte aan voor meer informatie!► Profiteer t/m 30 november van 20% korting op alles van Flos bij Pot Interieur. Bekijk het overzicht van onze Flos lampen en profiteer van deze mooie Black Friday korting.► Tijdens Black Friday, van 23 november tot 1 december 2020, profiteert u van 20% korting* op de gehele collectie van HAY.
* Ook geldig op alle verlichting, m.u.v. de Pao-collectie en de Rice Paper lampenkap.► Bij aankoop van Sunway jaloezieën ontvangt u de vierde jaloezie gratis. U hebt de keuze uit hout en aluminium. In de showroom helpt Katja van Koreman Home Texiel u graag met een goed advies, of maak een afspraak via katja@koremanhometextiel.nl


Black Friday actie 6
► Wilt u uitgeslapen het nieuwe jaar in? Tijdens de Black Friday periode van 27 tot en met 30 november profiteer u van 25% korting op onze matrassen en kussens. Bekijk hier de gehele collectie van Tempur.
- Het Tempur Original matras en het Tempur Original hoofdkussen heeft nu een mooie Black Friday korting.


 

^