Flos Gun tafellamp

De Flos Gun is een luxueuze tafellamp met een indrukwekkend design

  • Een echte eye-catcher
  • Met ingebouwde dimmer
  • Verkrijgbaar als vloer- en tafellamp
  • Exclusief lichtbron

Artikelnummer
289815
€ 1.700,00
Vanaf € 1.700,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Flos Gun is een unieke tafellamp van topdesigner Philippe Starck. De lamp geeft zowel direct licht als diffuus licht en heeft een ingebouwde dimmer waarmee u de lichtintensiteit kunt regelen. De staander is gemaakt van gegoten aluminiumlegering, de voet van gegoten metaallegering en de kap van geplastificeerd papier met een gezeefdrukte drukwerk aan de binnenzijde. In de voet staat de inscriptie "Happiness is a hot gun". De lamp is verkrijgbaar in twee uitvoeringen; de Bedside Gun tafellamp en de Table Gun tafellamp. Van de opbrengst uit de Gun verlichting serie gaat 20% naar een goed doel. Kortom, de Flos Gun tafellamp is een echte eye-catcher met een luxueuze uitstraling.

De lamp Lounge Gun zelf samenstellen

De vloerlamp is verkrijgbaar in 18k bladgoud/ De Gun serie bestaat uit een Table Gun tafellamp, een Bedside Gun tafellamp en een Lounge Gun vloerlamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (hoogte x diameter)
Table Gun: 92,4 x 51,1 cm
Bedside Gun: 42,6 x 23,6 cm

Anderen bekeken ook
^