Cassina AS1C tafellamp

De Cassina AS1C tafellamp is een meesterwerk in de wereld van verlichting.

  • De lamp is een uitblinker in elke ruimte
  • De kap van de lamp is verstelbaar waardoor het licht met precisie door de ruimte kan worden verspreid
  • Leverbaar in chrome en zwart

Artikelnummer
338182
€ 913,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Cassina AS1C tafellamp, een meesterwerk van verlichtingsontwerp, belichaamt de essentie van sublieme esthetiek en verfijning. Deze lamp, gecreëerd door Franco Albini en straalt een tijdloze allure uit die de zintuigen prikkelt en het interieur verrijkt met een uitzonderlijk gevoel voor klasse.

De AS1C tafellamp ademt een ingetogen, minimalistische charme uit, waarbij de essentie van de vorm wordt geaccentueerd door de onberispelijke zuiverheid van zijn lijnen. De gestroomlijnde, gepolijste aluminium en stalen basis vormen een harmonieuze symbiose van verfijning en duurzaamheid, terwijl de verstelbare kap een ongeëvenaarde veelzijdigheid biedt.

Deze lamp onderscheidt zich niet alleen door zijn tijdloze design, maar ook door zijn functionele voortreffelijkheid. Dankzij het verstelbare karakter van de kap kan het licht met meesterlijke precisie worden gericht, waardoor een geavanceerde verlichtingservaring ontstaat die zowel geschikt is voor gerichte, taakgerichte verlichting als voor het creëren van een sfeervolle ambiance in elke ruimte. Met een moeiteloze aanpassing kan het lichtniveau naar persoonlijke voorkeur worden aangepast, wat de AS1C tafellamp een voorbeeld maakt van ultiem comfort en functionaliteit.

Bovendien is de Cassina AS1C tafellamp niet slechts een object, maar eerder een artistieke uiting van verfijning en meesterschap. Elk element is met uiterste zorg vervaardigd, waarbij de kleinste details zijn geperfectioneerd met een ongeëvenaarde precisie en aandacht voor vakmanschap. Dit resulteert in een uniek exemplaar dat uitblinkt in elke ruimte, een harmonieus samenspel van vorm en functie dat een onmiskenbare aura van elegantie en stijl uitstraalt..

^